- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.678
- 798
- Konu Sahibi Kedili ve Bebeli
-
Karnınızda size muhtaç olan minicik bir canın olduğunu ve sizin de bunu gözardı edip onu zehirlediginizi düşünürseniz yapmamaniz gerektiğini anlarsınız belki.5+4 gebeyim. Daha çok çok yeni. Henüz mide bulantım vs yok. Aksine sık sık atıştırma ihtiyacı duyuyorum. Ki böyle yapınca da genelde bulantı olmuyormuşnormalde günde 2 paket içen biriyim 1 pakete anca düşürebildim. Ama biliyorum ki bebek için bu da çok çok fazla. Bu durum beni çok strese sokuyor. Gebelikte bırakan var mı nasıl bıraktınız ?
Maşallahhhh size umarım böyle devam edersiniz
Oyy bin maşallahçok güzel bir düşünce olmuş gerçekten. Darısı bize inşallah
Evet benim de bulantılarım yokken, azken özellikle eşim içtiğinde canım istiyorduAy inşallah bırakırım yabugune de 6+0 bekliyordum. Bir gittim 6+5. Neredeyse 7 haftalık olmusuz bile. Son 2 gündür falan ara ara bulantım oluyor. O zamanlar içimden sigara içmek gelmiyor ama kısa sureli bir soğuma. Sonra gene devam böyle böyle mi oldu sende de soğuma birden mi oldu ?
5+4 gebeyim. Daha çok çok yeni. Henüz mide bulantım vs yok. Aksine sık sık atıştırma ihtiyacı duyuyorum. Ki böyle yapınca da genelde bulantı olmuyormuşnormalde günde 2 paket içen biriyim 1 pakete anca düşürebildim. Ama biliyorum ki bebek için bu da çok çok fazla. Bu durum beni çok strese sokuyor. Gebelikte bırakan var mı nasıl bıraktınız ?
Merhaba bende gebe olduğumu öğrendim ve sigara yi nasıl birakacagimi bilmiyorum çok zor vazollara basladim ama onlar daha zararmiymis5+4 gebeyim. Daha çok çok yeni. Henüz mide bulantım vs yok. Aksine sık sık atıştırma ihtiyacı duyuyorum. Ki böyle yapınca da genelde bulantı olmuyormuşnormalde günde 2 paket içen biriyim 1 pakete anca düşürebildim. Ama biliyorum ki bebek için bu da çok çok fazla. Bu durum beni çok strese sokuyor. Gebelikte bırakan var mı nasıl bıraktınız ?
Kuzum benim 13.haftam. Hala tam bırakamadım. Azalttım, ama bırakamadım. Baş ağrısı yaşıyorum çok fazla içmediğimde de. Bebekte de bir problem yok. Her şey çok iyi ilerliyor şu an. Keşke bırakabilsek ama şu an sadece azalttımMerhaba bende gebe olduğumu öğrendim ve sigara yi nasıl birakacagimi bilmiyorum çok zor vazollara basladim ama onlar daha zararmiymis
Acil birakmamiz gerek dogdugunda gelişiminde bi çok şeyde etkisi oluyormuş işimiz zorKuzum benim 13.haftam. Hala tam bırakamadım. Azalttım, ama bırakamadım. Baş ağrısı yaşıyorum çok fazla içmediğimde de. Bebekte de bir problem yok. Her şey çok iyi ilerliyor şu an. Keşke bırakabilsek ama şu an sadece azalttım
Öyle malesef ki. Ama benim gebeliğim çok stresli geçiyor. BırakamamAcil birakmamiz gerek dogdugunda gelişiminde bi çok şeyde etkisi oluyormuş işimiz zor
Bir sıkıntı yaşadın mı peki gebeliğindeben bırakamamıştım ancak mide bulantıları yüzünden azaltmıştım. Genelde uyanır uyanmaz sigara içerken öğlen yemeğimi yemeden sigara yakmıyordum, günlük 4 5i geçirmemeye çalışıyordum oda yemek sonrası veya uyku öncesi için.
9.hafta kaybettimBir sıkıntı yaşadın mı peki gebeliğinde
Çok geçmiş olsun sigaradan solayı mı kaybettiniz ?9.hafta kaybettim
hayır sebepsiz kalp durmasındanÇok geçmiş olsun sigaradan solayı mı kaybettiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?