• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte sancı

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav1s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav1s

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2024
45
9
1
21
Merhaba kızlar 23 haftalığız yalnız bugün karnımın aşağısından vajinaya kadar sancı oldu canım yanmıştı baya 1 2 dk falan sürdü böyle sonra biraz geçti gibi tekrar olur mu bilmiyorum ama bu niye oluyor normal mi olması ilk gebeliğim oyzen bilmiyorum size danışmak istedim yardımcı olur musunuz

Bende de oluyor. İlk haftalarda rahmin büyümesiyle alakalı, rahmin etrafındaki bağlar geriliyor. Hele bir de gaz problemi varsa ağrıyı arttırıyor kısa süreli. Kanamanız vs. yoksa korkmayın. Tabi yine de doktorunuza sorun farklı bir durumu ekarte etmek için.

Gerçi siz 23 haftalikmışsınız onu görmedim. Doktora sorsanız iyi olur.

Bende de oluyor. İlk haftalarda rahmin büyümesiyle alakalı, rahmin etrafındaki bağlar geriliyor. Hele bir de gaz problemi varsa ağrıyı arttırıyor kısa süreli. Kanamanız vs. yoksa korkmayın. Tabi yine de doktorunuza sorun farklı bir durumu ekarte etmek için.
Teşekkür ederim dün perinatoloji den geldik riskli gebelik olarak raporlamislar tabi haftaya kadın doğuma kontrolum var gidince tabiki soracağım ister istemez endişe ediyorum sağlıkla kucağımıza alalım da 🥺🥹🤲🏻

Teşekkür ederim dün perinatoloji den geldik riskli gebelik olarak raporlamislar tabi haftaya kadın doğuma kontrolum var gidince tabiki soracağım ister istemez endişe ediyorum sağlıkla kucağımıza alalım da 🥺🥹🤲🏻
Hiç moralinizi bozmayın iyi olanı düşünün hep. İlk gebeliklerde kaygı seviyesi yüksek oluyor ben de sizin gibiyim. Doktorum senin yaptığın stres bebeğe bütün dış etkenlerden daha fazla zarar veriyor demişti. Her şey güzel olacak inşallah hepimiz için 🤲🏻 sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz 🤲🏻🌸

Banada olmustu. Doktorum baskidan kaynakli bunlar ama eger ritmik, duzenli gelip giden bir sanci yada kanamayla beraber, bebek hareketlerinde degisiklikle beraber hissedersen gel demisti.

Gebelik boyunca sürer ağrılar kramplar, sonuçta ilk haftalarda büyüyor da sonra sabit mı kalıyor bu bebeler, büyümeye devam ediyorlar doğal olarakta baglarda gerilme kasılma oluyor bebeğin baskısı zaten artıyor ağrı olmasindan daha doğal ne var bir de gaz sancısı gelip gider ohooo bitmez ağrı sebepleri, şöyle ki dinlenince geçmez artmaya devam eder, leke kanaama olursa direkt doktora gitmen gerekir, hayırlısıyla kavuş inşallah 😊

Gebelik boyunca sürer ağrılar kramplar, sonuçta ilk haftalarda büyüyor da sonra sabit mı kalıyor bu bebeler, büyümeye devam ediyorlar doğal olarakta baglarda gerilme kasılma oluyor bebeğin baskısı zaten artıyor ağrı olmasindan daha doğal ne var bir de gaz sancısı gelip gider ohooo bitmez ağrı sebepleri, şöyle ki dinlenince geçmez artmaya devam eder, leke kanaama olursa direkt doktora gitmen gerekir, hayırlısıyla kavuş inşallah 😊
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için evet oluyor tabiki de bitmiyor büyüyor ama doktorum bebegin aşağıda rahim agzinda olduğunu söyledi bu sıkıntı olur mu acaba bir ay önceki kontorolde döner belki dediler ama dün de hala asagida diyince endişelendim ister istemez umarım riskli bişi değildir

Back