Selam kızlar, dün tetanoz aşısı olmak için sağlık ocağına gittim fakat inanılmaz gerildim. Bu sağlık ocakları sağlıklı mı tartışılası bir konu, bebeğin kalp sesini dinlemek istedi ebe ufak bi ultrason cihazıyla kalbini aramaya başladı, diyorum ki bebeğin kafası sağ tarafta doğal olarak kalpte o tarafta bir yerde kadın ısrarla solda ayaklarının orda kalp sesi arıyor bebeğim bile gerildi tekme atmaya başladı öyle bir bastırdı ki karnımı açtığımda bana patavatsız bir şekilde diyor ki oo çatlaklarımız başlamış yok dedim o gördüğün daha önce kilo alıp vermemden ötürü oluştu henüz yok çatlağım dedim ebede demez mi yakında başlar ay tam bir moral bozucu. Neyse sıra geldi aşı yapmaya, eline ne eldiven geçirdi ne kolumu alkolle temizledi kuru pamukla dokundu hafifçe sonra hoop iğneyi soktu çıkardı sonra tekrar kuru pamukla bastırdı. Çok sinir bozucuydu gerçekten hiç steril değil içime hiç sinmedi. Bebeğimi aşıya nasıl götürüceğim güvenerek hiçç bilmiyorum.. Sizinde başınıza geldi mi böyle bir şey kızlar?