Gebelikte sağ kasıkta lenf bezi şişliği

sabunkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
43
0
48
Arkadaşlar 27 haftalık hamileyim. 2 hafta önce küçük bir mantar rahatsızlığı geçirdim. İlaç kullanmadan doğal yollarla geçirmeyi başardım. Sonrasında sağ kasığımdaki lenf bezinde şişlik oluştu. Mantarla savaşmak için şiştiğini sanıyorum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Sanırım kimse böyle bir sorun yaşamamış. Ben şu anki durumu yazayım. 3-4 gündür ayakta pek kalmamaya ve yorulmamaya çalıştım. Şişlik biraz indi ama acısı çok çok azaldı. Karnımdan dolayı da basınç oluyor heralde. Korkulacak birşey değilmiş yani.

Sanırım kimse böyle bir sorun yaşamamış. Ben şu anki durumu yazayım. 3-4 gündür ayakta pek kalmamaya ve yorulmamaya çalıştım. Şişlik biraz indi ama acısı çok çok azaldı. Karnımdan dolayı da basınç oluyor heralde. Korkulacak birşey değilmiş yani.
Merhaba. Sonrasında tekrar sıkıntı oldu mu? Ben de 22 haftalık hamileyim ve sol kasigimda tarif ettiğiniz gibi bir şişlik var. Ultrasonda fıtık olmadığı görüldü, doktor lenf bezi dedi ama kendi doktoruma gidemedim. Çok acıyor, ayakta duramayacak hale geliyorum ve merak ediyorum neden olabileceğini, nasıl geçebileceğini.

Son düzenleme:
Şişlik 1 aydan fazla sürdü. yürümemi engelleyecek kadar şiddetli ağrı yaptı. Zamanla kendiliğinden geçti. Hala çok az şiş ve çok hafif bir acı var. Basınçtan oluyormuş. Önemli birşey değilmiş yani. Geçmiş olsun.

Merhaba. Sonrasında tekrar sıkıntı oldu mu? Ben de 22 haftalık hamileyim ve sol kasigimda tarif ettiğiniz gibi bir şişlik var. Ultrasonda fıtık olmadığı görüldü, doktor lenf bezi dedi ama kendi doktoruma gidemedim. Çok acıyor, ayakta duramayacak hale geliyorum ve merak ediyorum neden olabileceğini, nasıl geçebileceğini.
Sizin lenfleriniz iyileşti mi hamilelikten dolayi mi oldu kabızlıkta etkileyebiliyormus;(

Back
X