Talihsizlik olmus, gecmis olsunKizlar kendiminde tecrube ettigi bir bilgiyi paylasmak icin aciyorum.Malum beni bilen bilir 3. Cocuk istedigimi binbirturlu badireden sonra evet suan 31 haftalik hamileyim.Aktif bir gebelik geciririm her gebeligimde oldugu gibi yururum spor yaparim yuzerim ev isi yaparim cok sukur bir sikinti yasamadim.Taaa ki gecen hafta Kaşda tatilde tekneden atlayip ayagimi kirana kadar.Teknede genelde derine atlarim hamile oldugum icin profesyonel yuzucuyum.Ama bir anlik yanilma onumde ki kadinin bira derinmis deyim kenara cekilmesi anlik hata mi dersiniz atlamamla cakilmam bir oldu.O an ayagim koptu sandim.Soguk oldugu icin su biraz masaj yaptim biraz yuzdum rahatlasin ayak diye sonra ciktim ama 1 saate ayagim felaket sekilde sisti morardi.Hemen istanbula donduk.Sariyer Baltalimani kemik hastanesine gittik malesef kadin dogum uzmanimiz yok diye geri cevrildik.Sirasiyla seyrantepe etfal, sariyer etfal sonra zeynep kamil sonrasinda Goztepe arastirma dediklerinde benim kayis koptu.Kendi dogum doktorumun oldugu maslak liv hospitala gittim doktorumuda arayi haber verdim.Acilden giris yapiyoruz hocam diye.Simdi asil konu kirik olup ameliyat olunmasindan endise edildi doktor onayiyla Mr cekildi.Tomoheafi ve Rontgene musade edilmedi radyasyon yaydigi icin.Mr ses dalgasi oldugu icin gebelikde guvenli goruntulemeymis.Bizde ogrenmis olduk.Ve ayakda kirik oldugu ortaya cikti.Odem sebebiyle once yarim alciya bu haftada tam alciya alindi.Yine doktor musadesiyle gunde 300 mg Kan sulandirici baslandi.Cunku gebelikde bu tur kazalarda pihti atma riski cok yuksekmis.Anlayacaginiz rahat bir gebelikden yataga bagli koltuk degnekleri olmadan yuruyemeyen bir gebisko oldum.Umarim 30 gun sonra ki kontrolde cikarilir alci.Dogumuma alci ile girmek istemem
Tesekkur ederimTalihsizlik olmus, gecmis olsunumarim cabucak toparlarsiniz
AminnnGeçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah.
Sagol canim.tesekkurlerYaaa çok geçmiş olsun büyük şanssızlık olmuş
Merhaba benim mr cekildi oyle teshis koyuldu.sonra 5. Haftanin sonunda kaynadı rontgen cekildi 2 yonden alciyi cikarma karari aldi hoca 2 haftada atel taktim suan cok sukur iyiyimMerhaba 31 haftalık gebeyim 11 gun once ayagımı burktum doktora gittim rotgen mr hiç bir sey cekmedı elıyle baktı kırık yada catlak dedı yarım atele aldı 11 gundur alcıda yım hep hareket ettiriyorum ama basmıyorum asla acaba tutacak mı stresliyim sızın ayagınız nasıl oldu acaba
Tutar merak etmeyin ben koltuk degnegi kullandim zor oluyor ama basmamaya calisin jelibon yiyin kemik suyu icin kalsiyum almayida unutmayinMerhaba benim mr cekildi oyle teshis koyuldu.sonra 5. Haftanin sonunda kaynadı rontgen cekildi 2 yonden alciyi cikarma karari aldi hoca 2 haftada atel taktim suan cok sukur iyiyim
Benimde ilk 10 gun yarim ateldeydi odemli oldugu icin sonra tam alciya alindi kullaniyorsunuz merak etmeyin 1 aya rahatt kullanicaksiniz ama odem uzun surede geciyormus benim dogumum oldu kizimi kucagima aldim.hala.odemli ayagim hic stres yapmayin bebek icin iyi degilKemik suyu pek içemiyorum. Ama protein vesaire bol bol yemeye çalısıyorum yarım atel yaptılar bana zaten baştan beri 31 haftalıgım umarım ıyılesır stres oldum basmıyorum ama sureklı kımıldatıp donuyorum vesaire sızce bır sıkıntı olur mu? Birde ayagınızı sonrasında eskısı gıbı kullandınız mı
Lateral maello dedikleri kemik kirildi bilektekiVe ayagınızı neresi kırıldı benım ayak tarak kemıgım kırıldı son tarafı yanı serce parmagı mı bılege bağlayan kemık
Yarim alci 8 gun kaldi sonra kontrole gittim sonra alciya alindi 1 ay sonra kontrolebgittim sonra film cekildi bir hafta sonrada alci cikti mr neden cekmedilerAyağıma sadece acıl servise gıttım mr da cekınöedım cekmedı doktor kontrole ne kadar da bır gıttınız
Mr radyasyon icermiyor ses dalgasi rontgende 1 2 cekime kadsr koruma onlemi alinip musade ediliyor gebeligin 30 haftasi artik ben maslak livde prof ve uzamanlar esliginde tedavi oldum cok sukur bir sikintida olmadi sen iyi olucaksin ki bebeginde iyi olucakDoktor tehlikeli dedı gebelıkte cekmedı benı 4 hafta sonra kontrole çağırdı su an 12. Gunum deyım birde dosyam yanacak ehliyet sınavım var 1 hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?