• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte prilam kullanımı

Nehirrrrrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
56
4
1
22
Kızlar merhaba, 7 haftalık gebeyim bulantı ve kusmadan ölücem. Sağlık ocağında prilam yazdırdım ama ben mi yanlış kullanıyorum bilmiyorum ama kullanınca daha çok midem bulanıyor ve kusuyorum. Midem çok hassaslaştı hap da kokuyo zaten hergün kusmaktan içim dışıma çıktı artık hayattan soğudum gerçekten 😥

Kızlar merhaba, 7 haftalık gebeyim bulantı ve kusmadan ölücem. Sağlık ocağında prilam yazdırdım ama ben mi yanlış kullanıyorum bilmiyorum ama kullanınca daha çok midem bulanıyor ve kusuyorum. Midem çok hassaslaştı hap da kokuyo zaten hergün kusmaktan içim dışıma çıktı artık hayattan soğudum gerçekten 😥
Canım gece yatmadan 2 tane iç biseyin kalmaz inşallah bende öyle devam ediyorum hala

Ben yatmadan once iki tane aliyodum gebeliğimin ilk 3 ayinda , bir gün bir tane alayim dedim o gece midem asiri bulanmisti
O nedenle 2 tane aldim hep

Doz yetersiz geliyor olabilir. Başka ilaçlar da var onlara geçmek gerekiyor da olabilir. Kadın doğumcunuza danışın.

Kızlar merhaba, 7 haftalık gebeyim bulantı ve kusmadan ölücem. Sağlık ocağında prilam yazdırdım ama ben mi yanlış kullanıyorum bilmiyorum ama kullanınca daha çok midem bulanıyor ve kusuyorum. Midem çok hassaslaştı hap da kokuyo zaten hergün kusmaktan içim dışıma çıktı artık hayattan soğudum gerçekte
Akşam 2, sabah 1, öğleyin 1 şeklinde kullanılacak

Doz yetersiz geliyor olabilir. Başka ilaçlar da var onlara geçmek gerekiyor da olabilir. Kadın doğumcunuza danışın.
Kadın doğum doktorum ilaç yazmıyor. 3 aylık olunca geçeceğini söylüyor kraker, beyaz leblebi yiyerek bastırabilirsin diyo ama daha 7 haftalığım 3 aylık olmayı nasıl beklicem bilmiyorum 😥

Kadın doğum doktorum ilaç yazmıyor. 3 aylık olunca geçeceğini söylüyor kraker, beyaz leblebi yiyerek bastırabilirsin diyo ama daha 7 haftalığım 3 aylık olmayı nasıl beklicem bilmiyorum 😥
Ay baska doktora mı gitseniz 9 10 hafta gibi pik yapıyo mesela. Benim ilk 4 ay çok kötüydü. Prilam sayesinde kusmuyodum bulantı devam etse de.

Prilam bende sadece kusmayı önlüyor bulantıyı kesmiyor yada bende bir işe yaramadı bilmiyorum fenalardayım yemek yiyorum yemeğin ortasında bulantı başlıyor nolcak böyle ya

Ay baska doktora mı gitseniz 9 10 hafta gibi pik yapıyo mesela. Benim ilk 4 ay çok kötüydü. Prilam sayesinde kusmuyodum bulantı devam etse de.
Bilemiyorum ki canım. Bide bana bulantıyı da kesecek bir hap lazım. Bulantı olunca hiçbir işimi yapamıyorum inanır mısın 1 haftadır banyo edemiyorum ya 😐 sadece ölü gibi yatıyorum çok kötü

2 tane içince midem bulanıyor canım anında kusuyorum 😐
Hmm bende çok kötüydüm bulantı ve kusma aşırı yaşıyordum akşam yatmadan 2 tane kullanıyorum çok şükür o şekilde bu haftaya kadar geldim hala da kullanıyorum . O yüzden sizin doktorunuza sormanızda fayda var belki başka önerir

Prilamı gece yatmadan 2 tane alıyordum ama bu seferde aşırı mide ağrısı yapmıştı bende. Sonrasında gece bire düşürdüm düşürdüğüm gibi sabahları kustum faydasını görmedim.
Sonrasında da kaşıntı yaptı bende ve bırakmak zorunda kaldım. Kusturmuyor ama öğürtüyordu kullandığım zaman.

Daha farklı ilaçlarda kullanabileceğimi söylemişti doktorum bende ilacınızı değiştirmeyi deneyin bir.

Bende aynı şeyi yaşadım tam 5 ay metpamid prizin kullandım ve sonra düzeldi derken birkaç gündür yine kusuyorum özellikle gece prilamı içmezsem.suan 34hafta

Back
X