Gebeliğe Hazırlık Gebelikte polen?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mobidikK

Bir ömürlüğümm ♥♡
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
239
176
303
Kızlar benim minnoşum henüz tutunma aşamasında doktor sağlıklı beslenmemi önerdi. Şimdi bende sütun içine muz bal polen koydum az mikserden çektim. Onu icecem ama sonradan aklıma geldi acaba polenin Bi zararı olur mu bilgisi olan var mi?

Bebeğinizn neye alerjisi var ona göre beslensenz iyi olur..

Kuşum dimesin nar suyu var %100 nar suyu ondan al iç tutunsun , nar suyu kesinlikle ihtiyacın olan, maydonoz filan yeme yeşillik yeme bu aralar,yağlı şeyler yeme tutunamadı kadar canım
Nar suyunun ne faydası oluyor acaba cahilliğime verin lütfen

Allah razı olsun teşekkür ederim akşama aldirayim esime

Hayır olmaz eğer sizin alerjiniz vs yoksa

Acaba gebelikte de faydalımıdır ki su harici bişey içemiyorum da zararlı olmasın diye, bi alternatifim olsun bari

Acaba gebelikte de faydalımıdır ki su harici bişey içemiyorum da zararlı olmasın diye, bi alternatifim olsun bari
Fazla tuketmemek şartıyla bence olabilir. Benimde henüz tutunma aşamasında. Şifa niyetine yedim

Fazla tuketmemek şartıyla bence olabilir. Benimde henüz tutunma aşamasında. Şifa niyetine yedim
İyi yapmışsın canım Allah nasip etsin inşallah benim de tüp oldu, ondan şimdi onu yemiyim bunu yiyim diye çok didikliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…