Gebelikte Ovulasyon testinin pik olması

leydii69

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
363
112
Kızlar evde artık normal hcg testlerim bitti ilk çocuğumda önce Ovulasyon testinde pik görüp test yapmıştım evde yine Ovulasyon testi vardı meraktan denedim pik gerçekten doğruluğunu bilmiyorum ama hamilelikte pik çıkıyor nedenini merak ediyorum (Bugün kan vermeye gidip makinenin bozuk olmasıyla eve boş dondum inşallah yarın gittiğimde sorunsuz bi şekilde kan verip sonucu öğrenirim )

Eklentiler

• IMG_4589.jpeg
    145,1 KB · Görüntüleme: 37
Regl gecikmen var mı ? öylesine mi ovulasyon testi yaptın Yumurtlama zamanında olabilir pik olması ( kırmızı iki çizgi ) yumurtlama olduğunu göstermiyor muydu bu arada inşallah gebesindir canım

Regl gecikmen var mı ? öylesine mi ovulasyon testi yaptın Yumurtlama zamanında olabilir pik olması ( kırmızı iki çizgi ) yumurtlama olduğunu göstermiyor muydu bu arada inşallah gebesindir canım
şöyle söyliyim adete 4 gün kala kaset testte silikte olsa çizgi gördüm sonra ardından 4 adet kaset test ve bir adette erken gebelik testinde tekrar çift çizgi gördüm 3 Aralık yarın beklenen adet tarihim testlere göre pozitif ama kanda dediğim gibi daha sonucu görmedim az önce yaptığım ovu testi de bu şekilde Ovulasyon testini meraktan yaptım

Bu daha açıklayıcı oldu balım ay inşallah gebesindir ki gebesin benceee bu arada adete 4 gün kala yaptığın test markaları neydi acaba ? Çünkü bazıları yalancı pozitif çıkarıyor yaşadım birebir ne zaman kan vereceksin

Kaset testlerim Laboquick markaydı adete okadar süre varken göstermesine bende şaşırdım önceki ay deneme amaçlı test ettim kuruma çizgisi yoktu ergen gebelik testi de Awox markaydı yarın gidip kan vericem inşallah

Laboquick ve awox yalancı pozitif verdiğini görmedim de duymadım da inşallah vardır haber et kan sonun felan çıkınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…