Bende tam bir burun spreyi bağımlısıydım ama hamileliği öğrendiğim gibi kestim kortizon içeriyorlar buda kullandıkça burun daha çok tıkanıyor bir kısır döngüye giriyorsun yanii. Doktorumda hastalık dışında 2-3 gün kullanabilirsin onun dışında asla önermiyorum demişti. Çok şükür bıraktım ve burnum eskisi gibi tıkanmıyor ki benim kronik alerjim var yaz kış tıkanır yani.Merhaba arkadaşlar, 33 haftalık hamileyim. Hamileliğimin 16. Haftasından itibaren burnum tıkanmaya başladı, ilk çocuğum hastalandığında doktorun vermiş oldugu iliadini hatırlayıp kullanmaya başladım ve hiç araştırmadım bu sürede 4 5 gece kullanmış oldum sonra iliadinsiz yapamamaya başladım internetten araştırdığımda okuduklarım beni çok korkutsa da sadece geceleri sıkıyorum diyerek kendimi rahatlattım ve bi müddet daha sıkmaya devam ettim sonra 5 6 saatte bir sıkmaya başladım ve şuan hala kullanıyorum. Sorum şu gebeliğinde burun spreyi kullanıp çocuğunu sağlıkla kucağına alan ve sonradan bırakabilen var mı ? Cevaplarınız benim için çok önemli
Merhaba arkadaşlar, 33 haftalık hamileyim. Hamileliğimin 16. Haftasından itibaren burnum tıkanmaya başladı, ilk çocuğum hastalandığında doktorun vermiş oldugu iliadini hatırlayıp kullanmaya başladım ve hiç araştırmadım bu sürede 4 5 gece kullanmış oldum sonra iliadinsiz yapamamaya başladım internetten araştırdığımda okuduklarım beni çok korkutsa da sadece geceleri sıkıyorum diyerek kendimi rahatlattım ve bi müddet daha sıkmaya devam ettim sonra 5 6 saatte bir sıkmaya başladım ve şuan hala kullanıyorum. Sorum şu gebeliğinde burun spreyi kullanıp çocuğunu sağlıkla kucağına alan ve sonradan bırakabilen var mı ? Cevaplarınız benim için çok önemli
Ne kadar güzel öğrenince hemen bırakabilmişsin. Benim bırakmam mümkün olmadı çünkü sıkmadıgım zaman boğulup ölecek gibi oluyorum.Bende tam bir burun spreyi bağımlısıydım ama hamileliği öğrendiğim gibi kestim kortizon içeriyorlar buda kullandıkça burun daha çok tıkanıyor bir kısır döngüye giriyorsun yanii. Doktorumda hastalık dışında 2-3 gün kullanabilirsin onun dışında asla önermiyorum demişti. Çok şükür bıraktım ve burnum eskisi gibi tıkanmıyor ki benim kronik alerjim var yaz kış tıkanır yani.
Bende 27 haftalık hamileyim 1.5 aydır burnum tıkalı 1 aydır iliadin kullanıyorum acaba doğum yaptınız mı geçti mi tıkanıklık çok tedirginim şu an siz ve bebeğiniz nasılMerhaba arkadaşlar, 33 haftalık hamileyim. Hamileliğimin 16. Haftasından itibaren burnum tıkanmaya başladı, ilk çocuğum hastalandığında doktorun vermiş oldugu iliadini hatırlayıp kullanmaya başladım ve hiç araştırmadım bu sürede 4 5 gece kullanmış oldum sonra iliadinsiz yapamamaya başladım internetten araştırdığımda okuduklarım beni çok korkutsa da sadece geceleri sıkıyorum diyerek kendimi rahatlattım ve bi müddet daha sıkmaya devam ettim sonra 5 6 saatte bir sıkmaya başladım ve şuan hala kullanıyorum. Sorum şu gebeliğinde burun spreyi kullanıp çocuğunu sağlıkla kucağına alan ve sonradan bırakabilen var mı ? Cevaplarınız benim için çok önemli
Merhaba, tüm Hamileliğiniz boyunca kullandınız mı? Ben de kullanıyorum geceleri. Gündüzleri de kötü ama dayanmaya Çalışıyorum. Gece yatağa yattığım an perişanım. Burun etim büyümüş. Ben de 14.haftamda başladım şu an 21 Deyim. Ara vereyim diyorum ama olmuyor. Şimdi geceleri böyle geçirsem doğum sonrasında eski performansına dönmezse iyice mahvedersem diye korkuyorumMerhaba, doğum yaptım bebeğim 2 aylık oldu. Bu zamana kadar herhangi bir sağlık problemi olmadı çok şükür. Doğumdan sonra asla ihtiyaç duymadım. Doğum yaptığım an burnum açıldı. Umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Merhaba, hamileliğiniz nasıl geçti acaba? Benim de burnum aynı durumda artık bıktım. Doğumuma da çok var zaman geçmiyor. Doğumdan sonra burnunuz geçti mi sizin de bebeğiniz ve siz nasılsınız? Paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.Bende 27 haftalık hamileyim 1.5 aydır burnum tıkalı 1 aydır iliadin kullanıyorum acaba doğum yaptınız mı geçti mi tıkanıklık çok tedirginim şu an siz ve bebeğiniz nasıl
Ahh bana umut oldunuz. İnşallah ben de sağlıkla kucağıma alırım ben evladımı. Burnuma yapmadığım şey kalmadı ama geçmiyor nefesim hep sıkıntı. Peki sizin burnunuzdan kemik eğriliği vs var mıymış? Benim bi de öyle bir problemim varmış. Hamilelikğime kadar gram rahatsız etmedi. Doktorlar hamilelikle beraber o tetiklemiş olabilir diyorlar. Doğumdan sonra geçmezse diye o yüzden korkuyorum.Merhaba ..hamileliğim berbattı mide bulantısı ödem burun tıkanıklığı her şey vardı burnum altıncı ayımda tıkandı bebeğin büyümesiyle nefes alamadım bu arada tabi ...kafayı yiyecektim resmen sprey kullandım ben doğuma kadar hatta doğumdan kısa bi sonraya kadar da ara ara kullandım bebeğimede banada bişey olmadı çok şükür sonra kendiliğinden eskisine döndü korkmayın geçiyo yani sabredin
Hala kulanıyormusunuz bende iliadin kulanıyorum ve onsuz asla nefes alamıyorumMerhaba, tüm Hamileliğiniz boyunca kullandınız mı? Ben de kullanıyorum geceleri. Gündüzleri de kötü ama dayanmaya Çalışıyorum. Gece yatağa yattığım an perişanım. Burun etim büyümüş. Ben de 14.haftamda başladım şu an 21 Deyim. Ara vereyim diyorum ama olmuyor. Şimdi geceleri böyle geçirsem doğum sonrasında eski performansına dönmezse iyice mahvedersem diye korkuyorum
Doktora gittim kaç kere ama burnumda bi sıkıntı olduğunu söylemediler hormonlardandır dediler hep geçer merak etmeyin nefes alamamak zor psikoloji bozuyor ama geçiyor inanın rahat olunAhh bana umut oldunuz. İnşallah ben de sağlıkla kucağıma alırım ben evladımı. Burnuma yapmadığım şey kalmadı ama geçmiyor nefesim hep sıkıntı. Peki sizin burnunuzdan kemik eğriliği vs var mıymış? Benim bi de öyle bir problemim varmış. Hamilelikğime kadar gram rahatsız etmedi. Doktorlar hamilelikle beraber o tetiklemiş olabilir diyorlar. Doğumdan sonra geçmezse diye o yüzden korkuyorum.