Kusmanız yoksa oruc tutmayı deneyebılırsınız3 aylık geebeyim ramazanda oruç tutmalıyım sizce halim falan iyi ama acıkınca halsizleşiyorum bide daha bebiş küçük tutmak istiyorum aslında kararsızım
Alınmayın ama alakayı çözemedim oruç tutunca bebeğe ekstra sevap kilosu mu geliyor garipsiniz vallaKusmanız yoksa oruc tutmayı deneyebılırsınız
Zorlanacagınızı dusunursenız aralıklıda tutabılırsınız mesala bı gun tutup bır gun tutmayıp
Yada ıkı gun tutmayıp oylede yapabılırsınız
Ama karar sızın
İki eltım aynı anda hamıle kaldılar ıkısıde 7 bucuk aylık hamıle idiler bırı orucu tuttu dıgerı tutmama kararı aldı tutan eltımın bebegı 4 kilo
Tutmayan eltımın bebegı ise 3 kilo dogdu
Kendi vücudunuzu kendiniz daha iyi biliyorsunuz ama sağlıklı güzel giden bir gebeliğinizi neden tehlikeye atıyorsunuz almaniz gereken protein, vitamin vb. alamazsanız yada tansiyon şeker filan var açlıktan dengeleyemezseniz bunları da düşünmek lazım normal insan bile zorlanırken nasil olacak Bebek sağlıklı beslenemezse bebekte gerileme durumları olur belli olmaz her gebelik her anne adayı vücudu farklı3 aylık geebeyim ramazanda oruç tutmalıyım sizce halim falan iyi ama acıkınca halsizleşiyorum bide daha bebiş küçük tutmak istiyorum aslında kararsızım aama
Saglıktan bahsetmissiniz ya oruc tutunca bebek saglıksızmı oluyor sızde alınmayındaAlınmayın ama alakayı çözemedim oruç tutunca bebeğe ekstra sevap kilosu mu geliyor garipsiniz valla
Öğünlerde yeteri kadar beslenmeyince bir ihtimal gelişim geriliği olmaz mı? Doktor bile aç gelme tok gel bebeğin hareketlerine bakalım diyor. Eltinizin bir tanesi risk almış olabilir ama herkesin vücudu bir değil. Öğün saatlerinde yemek ve su miktarı önemlidir.Saglıktan bahsetmissiniz ya oruc tutunca bebek saglıksızmı oluyor sızde alınmayında
Alınmayın ama alakayı çözemedim oruç tutunca bebeğe ekstra sevap kilosu mu geliyor garipsiniz
Yorumumu okursanız karar sızın yazdım konu sahıbıne ekstra aralıklı tutabılırsınız yazdımÖğünlerde yeteri kadar beslenmeyince bir ihtimal gelişim geriliği olmaz mı? Doktor bile aç gelme tok gel bebeğin hareketlerine bakalım diyor. Eltinizin bir tanesi risk almış olabilir ama herkesin vücudu bir değil. Öğün saatlerinde yemek ve su miktarı önemlidir.
Farklı yere çekmiyorum konunun içindeyiz hala :) hamile kaldığınızda tekrar yazın konuşalım.Yorumumu okursanız karar sızın yazdım konu sahıbıne ekstra aralıklı tutabılırsınız yazdım
Eltım tuttu muakkak sızde tutun dıye bır yorum yapmadım sızın gıbı fıkrımı yazdım konu sahıbıne
Sızın konuyu farklı bır yere cekmenız komık
Cok sukur saglıklı hamılelık gecirdimFarklı yere çekmiyorum konunun içindeyiz hala :) hamile kaldığınızda tekrar yazın konuşalım.
kendı capınızda neyden vurmaya calısıyorsanız komiksiniz Sizle tekrar aynı konuda muattap olmayada hiçç niyetım yokFarklı yere çekmiyorum konunun içindeyiz hala :) hamile kaldığınızda tekrar yazın konuşalım.
Neyden vurayım yahu? Niye kötü niyet arıyorsunuz? Hamileyken ekstra açlık hissedilir normalden fazla susarsınız acıkırsınız. Bunu kast ettim. Hamile kaldığınızda da aynı fikirde olur musunuz tekrar konuşalım anlamında söyledim. Ki zaten varmış çocuğunuz. Neysekendı capınızda neyden vurmaya calısıyorsanız komiksiniz Sizle tekrar aynı konuda muattap olmayada hiçç niyetım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?