ben Ayşe Önerin hamilelik doğum bebek bakımı kitabını aldım içerisinde en temel bilgilerin hemen hemen hepsi mevcut :) ama olmazsa olmaz bir kitap değilEvet gebelik süresi boyunca okuyabileceğim bir çok kitap var fakat ben sizlerin okuyup memnun kaldığı kitabı tavsiye üzerine almak istiyorum.
Yani uzun lafın kısası ben gebelik ile ilgili kitap tavsiyesi istiyorum ve hatta doğumdan sonra da bebeği büyütürken okuyabileceğim bir kitap tavsiyesi de alabilirim.
Tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum.
ben Ayşe Önerin hamilelik doğum bebek bakımı kitabını aldım içerisinde en temel bilgilerin hemen hemen hepsi mevcut :) ama olmazsa olmaz bir kitap değilEvet gebelik süresi boyunca okuyabileceğim bir çok kitap var fakat ben sizlerin okuyup memnun kaldığı kitabı tavsiye üzerine almak istiyorum.
Yani uzun lafın kısası ben gebelik ile ilgili kitap tavsiyesi istiyorum ve hatta doğumdan sonra da bebeği büyütürken okuyabileceğim bir kitap tavsiyesi de alabilirim.
Tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum.
ben Ayşe Önerin hamilelik doğum bebek bakımı kitabını aldım içerisinde en temel bilgilerin hemen hemen hepsi mevcut :) ama olmazsa olmaz bir kitap değil
Hamile misin canım hayırli olsun gelsene Kasım annelerine :) ben oğluma hamileyken bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabını okumuştum onun bebeği büyütürken versiyonu da varmis. Bana kalırsa bunlar kitapla olacak şeyler değil biraz da iç güdüleri devreye sokmak lazım :) ben buradaki temmuz 2016 annelerinden de çok şeyler öğrenmiştim şimdi de Kasım 2018 annelerine takılıyorum
:) Evet hamileyim, daha çok yeni.
Kitap araştırıyorum elimin altında bir tane kitap olsun istiyorum. Kasım topiğine girmeyi düşündüm ama şu an 4 haftalık ilk hamileliğimde boş gebelik yaşadım bunda da kalp atışını duymadan çok fazla topiklerde paylaşmak istemedim.
Hayırlısı olsun canım Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin. İki defa üst üste boş gebelik olma ihtimali çok düşük diye biliyorum. Ben de daha doktora gitmedim aslında 3 nisani bekliyorum inşallah gümbür gümbür duyarız o sesi ikimiz de :) kitap iyi oluyor tabi aklına takılan şeyde hemen okuyorsun hatta ben eşime de okuyordum o da çok şey öğrendi. Benim dediğim kitap hafta hafta herşeyi anlatmış ayrıntılı olarak alabilirsin tavsiye ederim
Amin hepimizinkini inşallah.
Evet doktorumda aynı şeyden bahsetti 2 kez üst üste yaşanmaz ama yinede tedbirli olmakta fayda var diye konuştu. Ben 17 martta gittim adetimden 3 gün gecmişti ultrasonda göremedi kan testi istedi beta 150 çıktı gebelik var dedi. Çok yeni olduğu için görünmedi sanırım.
Şimdi 7 nisana randevu aldım tekrar bakalım o zaman ne olacak.
Tavsiye ettiğin kitabı araştırıcam bakalım.
Aaa ben de 17 Mart'ta öğrendim 73 tü o gun değerim :)
Hayırlı haberlerini bekliyorum 7nisanda inşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?