- 19 Nisan 2023
- 12
- 3
- 6
- 33
- Konu Sahibi mervehatice
Merhaba 7+5 haftamdayım akıntım var donaxyl kullandım fakat pek geçmedi kültür sonucumda bakteri üremedi. Nioli yağı duydum kullanan doktoru öneren var mıdır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nioli yağını ben hamilelik öncesi kullanıyordum neredeyse her ay vajinal enfeksiyon geçiriyordum. Nioli yağı kullanırken 2 ayda bir filan olmaya başladı tamamen kurtarmıyor belki ama geciktirdi en azından bende. İç çamaşıra 1 veya 2 damla damlatıyorum eğer yeni başlayan bir enfeksiyon varsa hafif yaktığını farkettim diğer zamanlarda hiç bişey hissetmiyordum. Şimdi bende 5+2 haftalık hamileyim bende kullanmaya devam etsem mi bilmiyorum. Pazartesi randevum var doktora bir sorayım sizede bilgi vereyim![]()
Sordunuz mu acaba bende merak ettim tüp bebek sürecindeyim transfer için adet olmayı bekliyorum ve bubyağı kullanıyorum adetiö gecikti yağdan mı bilemedim de kullanmayınca sanki yanma kaşıntı oluyo gibi zararı olmaz umarım kurtarıcı bir yağ buNioli yağını ben hamilelik öncesi kullanıyordum neredeyse her ay vajinal enfeksiyon geçiriyordum. Nioli yağı kullanırken 2 ayda bir filan olmaya başladı tamamen kurtarmıyor belki ama geciktirdi en azından bende. İç çamaşıra 1 veya 2 damla damlatıyorum eğer yeni başlayan bir enfeksiyon varsa hafif yaktığını farkettim diğer zamanlarda hiç bişey hissetmiyordum. Şimdi bende 5+2 haftalık hamileyim bende kullanmaya devam etsem mi bilmiyorum. Pazartesi randevum var doktora bir sorayım sizede bilgi vereyim![]()
Merhaba bende bu yağı kullanmak istiyorum her gün mü kullandınız bi de hangi marka kullandınız ?Nioli yağını ben hamilelik öncesi kullanıyordum neredeyse her ay vajinal enfeksiyon geçiriyordum. Nioli yağı kullanırken 2 ayda bir filan olmaya başladı tamamen kurtarmıyor belki ama geciktirdi en azından bende. İç çamaşıra 1 veya 2 damla damlatıyorum eğer yeni başlayan bir enfeksiyon varsa hafif yaktığını farkettim diğer zamanlarda hiç bişey hissetmiyordum. Şimdi bende 5+2 haftalık hamileyim bende kullanmaya devam etsem mi bilmiyorum. Pazartesi randevum var doktora bir sorayım sizede bilgi vereyim![]()
Merhaba, 25 haftalık hamileyim. Yağı kullanabilir miyim diye erken haftalarda doktoruma sormuştum. Doktor kullanabilirsin dedi ama nette kullanılmamalı yazısı da gördüm, birkaç damla kullandım lekenlenmelerim olmuştu o dönem. Belki bebeğin yerleşme kanamasıydı ama risk almak istemedim. Kullanmayı bıraktım. Enfeksiyon olmuş olabileceğimi düşünüyorum o sebeple bugün tekrar 1-2 damla damlattım ama ben şu şekil kullanıyorum; keskin ve cildi tahriş edebilecek bir yağ, iç çamaşırına damlatıp bir saat kadar havalandırıyorum sonra araya peçete koyarak iç çamaşırımı giyiyorum ona rağmen yakıcılığını hissettiriyor. Benim elimdeki marka misbahçeMerhaba sordunuzmu acaba. Ben doktoruma sordum ama yağı daha önce hiç duymadığını söyledi. Çok sık idrar yolu enf oluyorum kullansam faydalı olacak. Tecrübeli arkadaşlar aydınlatabilirmi
Detaylı açıklamanız için çok çok teşekkür ederim ama henüz 14. Haftada olduğumdan sanırım risk alamayacağımMerhaba, 25 haftalık hamileyim. Yağı kullanabilir miyim diye erken haftalarda doktoruma sormuştum. Doktor kullanabilirsin dedi ama nette kullanılmamalı yazısı da gördüm, birkaç damla kullandım lekenlenmelerim olmuştu o dönem. Belki bebeğin yerleşme kanamasıydı ama risk almak istemedim. Kullanmayı bıraktım. Enfeksiyon olmuş olabileceğimi düşünüyorum o sebeple bugün tekrar 1-2 damla damlattım ama ben şu şekil kullanıyorum; keskin ve cildi tahriş edebilecek bir yağ, iç çamaşırına damlatıp bir saat kadar havalandırıyorum sonra araya peçete koyarak iç çamaşırımı giyiyorum ona rağmen yakıcılığını hissettiriyor. Benim elimdeki marka misbahçe