Gebelikte nioli yağı

mervehatice

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2023
12
3
6
33
Merhaba 7+5 haftamdayım akıntım var donaxyl kullandım fakat pek geçmedi kültür sonucumda bakteri üremedi. Nioli yağı duydum kullanan doktoru öneren var mıdır?

Nioli yağını ben hamilelik öncesi kullanıyordum neredeyse her ay vajinal enfeksiyon geçiriyordum. Nioli yağı kullanırken 2 ayda bir filan olmaya başladı tamamen kurtarmıyor belki ama geciktirdi en azından bende. İç çamaşıra 1 veya 2 damla damlatıyorum eğer yeni başlayan bir enfeksiyon varsa hafif yaktığını farkettim diğer zamanlarda hiç bişey hissetmiyordum. Şimdi bende 5+2 haftalık hamileyim bende kullanmaya devam etsem mi bilmiyorum. Pazartesi randevum var doktora bir sorayım sizede bilgi vereyim

teşekkür ederim. Doktora sorabildiniz mi acaba

Sordunuz mu acaba bende merak ettim tüp bebek sürecindeyim transfer için adet olmayı bekliyorum ve bubyağı kullanıyorum adetiö gecikti yağdan mı bilemedim de kullanmayınca sanki yanma kaşıntı oluyo gibi zararı olmaz umarım kurtarıcı bir yağ bu

Merhaba bende bu yağı kullanmak istiyorum her gün mü kullandınız bi de hangi marka kullandınız ?

Merhaba sordunuzmu acaba. Ben doktoruma sordum ama yağı daha önce hiç duymadığını söyledi. Çok sık idrar yolu enf oluyorum kullansam faydalı olacak. Tecrübeli arkadaşlar aydınlatabilirmi

Merhaba sordunuzmu acaba. Ben doktoruma sordum ama yağı daha önce hiç duymadığını söyledi. Çok sık idrar yolu enf oluyorum kullansam faydalı olacak. Tecrübeli arkadaşlar aydınlatabilirmi
Merhaba, 25 haftalık hamileyim. Yağı kullanabilir miyim diye erken haftalarda doktoruma sormuştum. Doktor kullanabilirsin dedi ama nette kullanılmamalı yazısı da gördüm, birkaç damla kullandım lekenlenmelerim olmuştu o dönem. Belki bebeğin yerleşme kanamasıydı ama risk almak istemedim. Kullanmayı bıraktım. Enfeksiyon olmuş olabileceğimi düşünüyorum o sebeple bugün tekrar 1-2 damla damlattım ama ben şu şekil kullanıyorum; keskin ve cildi tahriş edebilecek bir yağ, iç çamaşırına damlatıp bir saat kadar havalandırıyorum sonra araya peçete koyarak iç çamaşırımı giyiyorum ona rağmen yakıcılığını hissettiriyor. Benim elimdeki marka misbahçe

Detaylı açıklamanız için çok çok teşekkür ederim ama henüz 14. Haftada olduğumdan sanırım risk alamayacağım

Doktora seyahate cikabilir miyim diye sormustum . O da çıkabilirsin ama enfeksiyona dikkat et dedi. Art de huile nin nioli yağını önerdi.Denizde olduğun günler bir damla kullan diye belirtti. Denize girmedim ama dsarda olduğum gunler kullanıyorum . Tek sıkıntı bir damla yerine fazla dokulebiliyor. O zaman bir gün havalandirip öyle giyiyorum .

Bana da doktorum seyahate çıkacağım için önermişti. İç çamaşırının tenine temas etmeyecek bölgesine 1 damla damlatıyorsun, 8 saate kadar koruyor. Örneğin hijyen olmayan tuvaletleri kullanmak zorunda kaldığımızda vb. durumlarda koruyuculuğu varmış. Doktorumun uzmanlığına güvendiğim için kullanacağım ihtiyaç halinde:)

Benim de gebelikten once her ay tekrarlayan enfeksiyon vardi nioli kullanmaya başlayinca kesildi hamileyim bu dönemde enfeksiyondan daha cok korkuyorum aldigim yere sordugumda gebelikte cilt daha hassas oldugu icin koltuk altina sürup alerji gosterir mi diye test edip tek basina degilde çorek otu badem yaği ve zeytin yaği gibi dogal yağlar ile seyreltip kullanilmasinin daha uygun olabileceğini söylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…