• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Mutluluk Üzerine Herşey

PambukPrensess

Guru
Pro Üye
21 Ocak 2013
3.774
2.912
373
Merhaba herkese,
13 haftalık hamile ve 2,5 yaşında aktif çalışan bir anne olarak; gidişatıma dur demek istiyorum.
Bugünden itibaren cilt bakımı,güzellik, sağlıklı beslenme, sosyal yaşam aktiviteleri üzerine kendimi takip edebileceğim bir alan yaratmak istedim.
Bu deneyime ortak olmak isteyen herkesi beklerim :KK200:

Öncelikle aldığım kararları buraya yazarak başlayalım.
1-Her gün 6.30 da kalkacağım.
2-Her sabah taze portakal suyu sıkacağım ve tam donanımlı kahvaltı tabağımı hazırlayacağım.
3-Asla abur cubur tüketmeyecek sağlıklı atıştırmalıklar yiyeceğim.
4-Haftalık kilo takibi yapacağım.
5-Çatlama önleyici yağlar ile düzenli kullanım yapacağım.
6-Kıyafet seçimlerimi bir akşam önceden yapıp hazırlayacağım.
7-Her gün işe hafif makyajlı bir şekilde gideceğim.
8-Her gün bir bardak ev yapımı kefiri mutlaka içeceğim.
9-Yağışlı havalar dışında iş çıkışlarında eve yürüyerek gideceğim.

Bu liste uzayıp gider :KK6:

Yukarıda ki listeme uygun neler yapmaya başladım peki ?
İş yerim evime yakın bir mesafede (30 dk ) 4 gündür evime yürüyerek gidiyorum.
3 Gündür fire vermiş olsam da her gün yumurtamı haşlayarak kendime kahvaltı tabağı hazırlayarak iş yerime getiriyorum.
Gün içinde taze meyveler tüketmeye çalışıyorum.

Canım konun hayırlı olsun, ben de dün bakımlara başladım çok salmışım kendimi :KK22::confused:

Ben de dün süslenince biraz kendime geldim :süslü: birkaç parça da kozmetik ürünü aldım gaza gelmek için o da işe yaradı :KK48:
Çok iyi yapmışsın. Ben yaz aylarında kıyafet bulmakta da zorlanırım hep. Kışın giyinmek daha tatlı gelir :confused: Şimdi kıyafetlerimi falan toparlayayım kışlıkları çıkarayım bir çeki düzen vereyim artık kendime.
Bir önceki şirketim kozmetik firmasıydı. Kozmetiklerin içinde yüzüyorduk resmen :KK73: İstediğimiz an elimizin altında olunca rahattık. Şimdi işler değişince herşey zor geliyor :ukala:

Çok iyi yapmışsın. Ben yaz aylarında kıyafet bulmakta da zorlanırım hep. Kışın giyinmek daha tatlı gelir :confused: Şimdi kıyafetlerimi falan toparlayayım kışlıkları çıkarayım bir çeki düzen vereyim artık kendime.
Bir önceki şirketim kozmetik firmasıydı. Kozmetiklerin içinde yüzüyorduk resmen :KK73: İstediğimiz an elimizin altında olunca rahattık. Şimdi işler değişince herşey zor geliyor :ukala:
Dolabı düzeltmek benim de aklımda var, şimdi elime ne geçerse onu giyiyorum iyice karıştı dolap. Yazlıklar bu saatten sonra giyilmez onları ayırırım kışlıkları da düzeltince biraz daha kendime gelirim :halay:
Kozmetiklerin içinde yüzüyorum ben de aslında o kadar çok almışım ki :eek: uzun zamandır kullanmıyordum şimdi geri döndüm :KK76:

Kendime bir günaydın bırakayım :KK200:
Güne migren tetikli başağırısı/ bulantı/ istifra ile bşalamış olsamda kahvaltı tabağımı hazırladım. Makyajımı da yapıp işyerime geldim..

Öncelikle aldığım kararları buraya yazarak başlayalım.
1-Her gün 6.30 da kalkacağım.
2-Her sabah taze portakal suyu sıkacağım ve tam donanımlı kahvaltı tabağımı hazırlayacağım.
3-Asla abur cubur tüketmeyecek sağlıklı atıştırmalıklar yiyeceğim.
4-Haftalık kilo takibi yapacağım.
5-Çatlama önleyici yağlar ile düzenli kullanım yapacağım.
6-Kıyafet seçimlerimi bir akşam önceden yapıp hazırlayacağım.
7-Her gün işe hafif makyajlı bir şekilde gideceğim.
8-Her gün bir bardak ev yapımı kefiri mutlaka içeceğim.
9-Yağışlı havalar dışında iş çıkışlarında eve yürüyerek gideceğim.

Bu liste uzayıp gider :KK6:
bizlerde yaşadık bunları :) tebrik ederim sizi hamile olsanız da hala bir kadınsınız unutmamak lazım :)))

Back