gebelikte miyom lütfen yardım...

akg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
64
0
36
Konya
Mrb. Ben 14 haftalık 5yıl arayıştan sonra hamileyim. 10 yıllık evliyim. 31 yaşındayım. yaşayan 9 yaşında süpriz iyki olan bir oğlum var. ikinci bebeğimin de hemen olacağını düşünerek 5 yıl çok sıkı korunduk.5 yıl sonra kariyer tamamdı ama istenen bebek artık gelmiyordu. gelenlerde 3 adet(5-8-5 haftalık)bizi terkettiler. kan pıhtılaşması olduğunu biz ısrar ederek öğrendik. bu hamileliğim öncesi bir miymum vardı. hamile kalır kalmaz iğneye başladık 3 gün önce lekelennme oluca doktora gittim.Doktorum yeni bir miyomun oluştuğunu (17mm) bebeğimin başının yanında, çok tehlikeli olduğunu, söyledi. Düşük olabileceğini miyomun içerde olduğu için alınamayacağını beklemek gerektiğini söyledi. Çok korkuyorum.gerçekten de çaresiz bi durum mu? diyet yada bitkisel bi çözüm de mi yok? nezamana kadar tehlike devam eder? şimdiden tşk ederim. Bebeğimi tekrar kaybetmek istemiyoruuuuuuuuuuuuum...

üzülüp stres yapma eğer bu dünyada rızkı varsa kalır
17 mm in o kadar riskli olacağını düşünmüyorum imkanın varsa başka bir doktora daha git
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen sadece bol bol dua et

cnm ALLAH razı olsun kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmedim. ne olur sizde dua edin...

ALLAH yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıkla doğar bebeğin...

bende 6 haftalık hamileyim, ilk hamileliğim, doktora son gidişimde miyomların olduğını söyledi ama zararsız dedi kesenin üzerindeymiş içim rahat değil ama beklemekten başka çarem yok umarım sorun yaratmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…