Gebelikte mide yanmasına çare arıyorum

Merhaba hanımlar, hamilelikte mide yanmasına iyi gelen (rennie şurubu dışında😅) bildiğiniz yol yöntem varsa Allah rızası için yazın. Günde 1 şişe rennie içsem bile fayda etmiyor. Son 6 haftam kaldı kısmetse doğuma ama bu yanmalar yüzünden çekilmez hale geldi 😞 ne gece ne gündüz uyuyamıyorum. Otururken bile cayır cayır. Su içsem yanıyor 🔥 Yöntem bilen atsın Allahaşkına 🥲
Karanfil ağzıma atiyorum rahatlatiyo. Bide ara ara iki yudum soğuk süt oda rahatlatiyo

Evet,bi dene istersen bana iyi geldi
Tahin gerçekten iyi geliyormuş ☺️
Helvası olsun, tahinli (dut) pekmezli karışım olsun mideme iyi geldi ve ilk defa uzun zamandır yediğim birşey içimde ateşler yakmıyor :) kalori olarak kilo almama sebep olabilir ama yapacak bir şey yok 🤷🏼‍♀️

Tahin gerçekten iyi geliyormuş ☺️
Helvası olsun, tahinli (dut) pekmezli karışım olsun mideme iyi geldi ve ilk defa uzun zamandır yediğim birşey içimde ateşler yakmıyor :) kalori olarak kilo almama sebep olabilir ama yapacak bir şey yok 🤷🏼‍♀️
Valla bende kalorisi düşündüm ama açıkçası gecirdi ya napalım onun yerine tatlı yemem diyorum ☺️

Ben de henüz ilk haftalarımdayım mide bulantısı vs. yok inanılmaz mide yanması çekiyorum. Bana meyveli yoğurt iyi geliyor bilmiyorum size de iyi gelir mi :super:

Dokdor vermişti bana hamilelere verilen bir hap.. içince dünyaya yeni gelmiş gibi olmuştum 8 ay mide yanması çektim ne günlerdi hatırlamak bile istemiyorum, 6 kilo almıştım sadece aç gezdim hamileliğimde 🤣

Merhaba hanımlar, hamilelikte mide yanmasına iyi gelen (rennie şurubu dışında😅) bildiğiniz yol yöntem varsa Allah rızası için yazın. Günde 1 şişe rennie içsem bile fayda etmiyor. Son 6 haftam kaldı kısmetse doğuma ama bu yanmalar yüzünden çekilmez hale geldi 😞 ne gece ne gündüz uyuyamıyorum. Otururken bile cayır cayır. Su içsem yanıyor 🔥 Yöntem bilen atsın Allahaşkına 🥲

Konu sahibi doğum yaptı mı acaba.. bende aynı şeyleri yaşıyorum şuanda. Geceler olmasın istiyorum. Çok kötüyüm😭

Konu sahibi doğum yaptı mı acaba.. bende aynı şeyleri yaşıyorum şuanda. Geceler olmasın istiyorum. Çok kötüyüm😭
Cumartesi günü doğuma giriyorum 🙏 tahinli pekmez, laktozsuz soğuk sütle petibör bisküvi, olmazsa olmaz rennie şurup, soğuk su azar azar yudumlamak, tahin helvası, soğuk ayran yada kefir laktozsuz, Sütlü tatlılar yada sütlü dondurma. Yine de bitmiyor 🥲 neredeyse oturarak uyumaya çalışıyorum hala. Çünkü bebeğim dönmedi ve kafası hep midemin üzerinde kaburgamda 🥲 buna da şükür 🙏 az kaldı 😅 size de kolaylıklar diliyorum 🌸

X