- 2 Mart 2024
- 665
- 121
- Konu Sahibi bayanacizane
O antibiyotik diye biliyorumUrocare
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O antibiyotik diye biliyorumUrocare
Ben gebeliğim boyunca her gün kullandım doğuma kadarNetten baktım bazıları iyi diyor bazıları kötü anlamadım ben de bıraktım
Size neden vermiştiBen gebeliğim boyunca her gün kullandım doğuma kadar
Size neden vermişti
Magvital kullandım bebeğe zararı olacak olsa zaten doktor vermezdi hamilelikte kullanması güvenli ilaçlar varKızlar doktor idrar yolu enfeksiyonu için bu ilaçları verdi ama içim rahat değil bebeğe zararı olur mu kullanan var mı?
Hayır değil. Tek kullanımlık şaseO antibiyotik diye biliyorum
Antibiyotik şasesiiiHayır değil. Tek kullanımlık şase
Aa bana antibiyotik vermiyorum üreme yok demişti püüü demek ki bu da antibiyotikmişAntibiyotik şasesiii
Bana da üreme yokken ilaç verdi, o zaman niye kültür testi yaptırıyoruz ben de anlamadımAa bana antibiyotik vermiyorum üreme yok demişti püüü demek ki bu da antibiyotikmiş
Bende anlamadım. Herhalde önlem amaçlı üremeyi önlemek içinBana da üreme yokken ilaç verdi, o zaman niye kültür testi yaptırıyoruz ben de anlamadım
Şimdi augmentin kullanıyorum, 1 haftanın sonunda yine vericem kültür. Korkuyorum valla inşallah geçmiştirBende anlamadım. Herhalde önlem amaçlı üremeyi önlemek için
Bol su iç antibiyotik kullandıysan mutlaka geçmiştir hemen etki ediyor diyor tecrübeli gebelerŞimdi augmentin kullanıyorum, 1 haftanın sonunda yine vericem kültür. Korkuyorum valla inşallah geçmiştir
İçiyorum anam ya zaten hava cehennem gibi ama ne zaman idrar versem muhakkak bi enfeksiyon oluyorBol su iç antibiyotik kullandıysan mutlaka geçmiştir hemen etki ediyor diyor tecrübeli gebeler
Gebelik süresince enfeksiyonla baş eden çok fazla arkadaşım oldu. Sanırım ne yaparsak yapalım olacak bu illet kaçış yokİçiyorum anam ya zaten hava cehennem gibi ama ne zaman idrar versem muhakkak bi enfeksiyon oluyor
Antibiyotik araştırdım fazla olmadığı için bi tane vermişAntibiyotik şasesiii
Vücut ağrısı derken net cevap vermicekseniz niye yazıyor bu insanlar anlamıyorumVücut ağrılarım için
Enfeksiyon için mi kullandınızMagvital kullandım bebeğe zararı olacak olsa zaten doktor vermezdi hamilelikte kullanması güvenli ilaçlar var
Enfeksiyon için antibiyotik kullanmıştım bir hafta adını unuttum. Magvitali kas ağrıları için kullandımEnfeksiyon için mi kullandınız