Gebelikte magvital ve urocare kullananlar

Kızlar doktor idrar yolu enfeksiyonu için bu ilaçları verdi ama içim rahat değil bebeğe zararı olur mu kullanan var mı?
Bana da bu hafta aile hekimi urocare verdi. Zararı olacağını düşünmüyorum hamilelerin çoğu kullanıyor tek doz şase ilaç zaten. Benim kadın doğum doktorum ilaç kullanacak kadar yoğun enfeksiyon yok, bol su iç geçer dediği için henüz kullanmadım. Ama yoğun hissedersem kullanacağım

Bana da bu hafta aile hekimi urocare verdi. Zararı olacağını düşünmüyorum hamilelerin çoğu kullanıyor tek doz şase ilaç zaten. Benim kadın doğum doktorum ilaç kullanacak kadar yoğun enfeksiyon yok, bol su iç geçer dediği için henüz kullanmadım. Ama yoğun hissedersem kullanacağım
Ben hiç yanma falan hissetmedim karın ağrısı şikayetiyle acile gittim çıktı kendi doktoruma sordum içebilirsin dedi ama yine de içim rahat değil

Çok yüksek değil merak etmeyin 300 400 lere çıkanlar var. Doktorlar 5 ten yukarı çıkınca enfeksiyon başlangıcı diyorlar. Yinede içiniz rahat etsin toz ilacı kullanıp bol su için geçmez yükselmeye devam ederse antibiyotik kullanın
Toz ilaç magvital mi o enfeksiyon için değil galiba böbrek için verdi onu ben onu da içmicem magnezyum hamilelikte önerilmiyor diyorlar

Ben kullandım dün. Benim de 12 çıktı doktor kullan dedi. İdrar kültürü alındı duruma göre antibiyotik bakarız dedi

X