- 2 Mart 2024
- 665
- 121
- Konu Sahibi bayanacizane
Kızlar doktor idrar yolu enfeksiyonu için bu ilaçları verdi ama içim rahat değil bebeğe zararı olur mu kullanan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da bu hafta aile hekimi urocare verdi. Zararı olacağını düşünmüyorum hamilelerin çoğu kullanıyor tek doz şase ilaç zaten. Benim kadın doğum doktorum ilaç kullanacak kadar yoğun enfeksiyon yok, bol su iç geçer dediği için henüz kullanmadım. Ama yoğun hissedersem kullanacağımKızlar doktor idrar yolu enfeksiyonu için bu ilaçları verdi ama içim rahat değil bebeğe zararı olur mu kullanan var mı?
Ben hiç yanma falan hissetmedim karın ağrısı şikayetiyle acile gittim çıktı kendi doktoruma sordum içebilirsin dedi ama yine de içim rahat değilBana da bu hafta aile hekimi urocare verdi. Zararı olacağını düşünmüyorum hamilelerin çoğu kullanıyor tek doz şase ilaç zaten. Benim kadın doğum doktorum ilaç kullanacak kadar yoğun enfeksiyon yok, bol su iç geçer dediği için henüz kullanmadım. Ama yoğun hissedersem kullanacağım
Tahlil yapmadan mı verdiBen hiç yanma falan hissetmedim karın ağrısı şikayetiyle acile gittim çıktı kendi doktoruma sordum içebilirsin dedi ama yine de içim rahat değil
İdrar tahlili yaptıTahlil yapmadan mı verdi
Doktorunuz kullanabilirsiniz dediyse kullanın o zaman, idrar yolu enfeksiyonu ilerlerse tehlikeli olabiliyormuş. Siz tahlil değerinizden enfeksiyon derecesini qz çok anlarsınızİdrar tahlili yaptı
22 hpf yazıyor hiç anlamadım çok mu az mıDoktorunuz kullanabilirsiniz dediyse kullanın o zaman, idrar yolu enfeksiyonu ilerlerse tehlikeli olabiliyormuş. Siz tahlil değerinizden enfeksiyon derecesini qz çok anlarsınız
Çok yüksek değil merak etmeyin 300 400 lere çıkanlar var. Doktorlar 5 ten yukarı çıkınca enfeksiyon başlangıcı diyorlar. Yinede içiniz rahat etsin toz ilacı kullanıp bol su için geçmez yükselmeye devam ederse antibiyotik kullanın22 hpf yazıyor hiç anlamadım çok mu az mı
Zaten yükselse idrar renginin koyulaşmasından ve yanma hissinden anlarsınız22 hpf yazıyor hiç anlamadım çok mu az mı
Toz ilaç magvital mi o enfeksiyon için değil galiba böbrek için verdi onu ben onu da içmicem magnezyum hamilelikte önerilmiyor diyorlarÇok yüksek değil merak etmeyin 300 400 lere çıkanlar var. Doktorlar 5 ten yukarı çıkınca enfeksiyon başlangıcı diyorlar. Yinede içiniz rahat etsin toz ilacı kullanıp bol su için geçmez yükselmeye devam ederse antibiyotik kullanın
Yok magnezyum verilebiliyor gebelikte de . Urocare uromisin bunlar toz şase ilaçlar kullanılabilir gebelikteToz ilaç magvital mi o enfeksiyon için değil galiba böbrek için verdi onu ben onu da içmicem magnezyum hamilelikte önerilmiyor diyorlar
Erken doğum olabiliyormuş sadece bir saşe verdi içtim azmış demek kiEnfeksiyonun bebeğe zararı, antibiyotiğin bebeğe zararından daha fazla maalesef
Hangisini kullandınBen kullandım dün. Benim de 12 çıktı doktor kullan dedi. İdrar kültürü alındı duruma göre antibiyotik bakarız dedi
Kızlar doktor idrar yolu enfeksiyonu için bu ilaçları verdi ama içim rahat değil bebeğe zararı olur mu kullanan var mı?
Toz ilaç magvital mi o enfeksiyon için değil galiba böbrek için verdi onu ben onu da içmicem magnezyum hamilelikte önerilmiyor diyorlar
UrocareHangisini kullandın
Netten baktım bazıları iyi diyor bazıları kötü anlamadım ben de bıraktımMagnezyum hamilelikte öneriliyor. Yine de siz daha iyi bilirsiniz tabi