• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kusma ve ağızdaki acılık

Bendiss1708

Her nasip vaktine esirdir..♥️
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
286
185
53
28
6. Haftamdayim daha baslardayim önceki hamilelikte 4 ay kusmustum sonrada az geçmişti.. ve sürekli acile gidiyordum bu kusmalar yüzünden bı kere serum yazmıştı iyi gelmişti sonra hiç bı doktor yazmadı gebesin diyo yapabilecek bir şey yok.. şimdi gene gebeyim ve çok korkuyorum kusmaktan bı ilaç yokmu ya doktora gitsem bı serum yazsa.. kimse doktora bu yüzden gitmemismi hiç serum yazmamismi hiç bı doktor :işsiz::kusmuk::KK43:

6. Haftamdayim daha baslardayim önceki hamilelikte 4 ay kusmustum sonrada az geçmişti.. ve sürekli acile gidiyordum bu kusmalar yüzünden bı kere serum yazmıştı iyi gelmişti sonra hiç bı doktor yazmadı gebesin diyo yapabilecek bir şey yok.. şimdi gene gebeyim ve çok korkuyorum kusmaktan bı ilaç yokmu ya doktora gitsem bı serum yazsa.. kimse doktora bu yüzden gitmemismi hiç serum yazmamismi hiç bı doktor :işsiz::kusmuk::KK43:
Ilac var doktorunuza soyleyin yazsin.

Geçmiş olsun 🌸 artık bebeğin sağlığı için elden geldiği kadar idare etmek gerekiyor 🤷🏻‍♀️ inşallah bu gebelikte önceki kadar uzun sürmez

Yazdı hap yazdı ama ne çare ..serum yazmasını istedim doktor dedi serum yazmiyoruz
Prillammi yazdi onun alternatifide var gelinimize yazmisti doktoru ama ismi aklimda degil. Ilacinizi bi duzene sokun. Ben gece 2 sabah 2 iciyodum prillami bi sure sonra geciyo merak etmeyin.. hamileliginizin tadını çıkarın. Inanin cok guzel zamanlar özleniyor

Back