Gebelikte kullanilan hamam otu yagi ?

SecretWomen

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
486
376
303
Arkadaslar oncelikle cümleten iyi aksamlar ...

Hamileyken hamam otu yagi kullanimi nin(bikini bolgesI ozellikle) herhangi bir zarari var midir ?

Kendi capimda ne kadar arastirma yaptiysam da kesin net bir bilgiye ulasamadim.

Bu konuda bilgisi olan arkadaslarin yardimina ihtiyacim var..

Simdjden saolun ♥

Kullanmayın. Ihlamur bile hamileyken zararlı olabiliyorken riske girmeye gerek yok. Hamileyken vücudun vereceği tepkiyi bilemezsiniz.

kullanma ya. al eline jileti agda yapamiyorsan jiletle al ku hamam otuvyagi daha da gur cikartir sonrasinda. yapmayin gebelikte ot cop cok mu lazim allah askina.

Ihlamur zararlı değil. Günde 1 bardak içilebiliyor dr um söyledi :) fazlası zarar herşeyin.
Zararlı demedim ben de , zararlı olabiliyorken dedim, 1 bardaktan fazlasını kastederek.
Hamilelikte bitkiler çok masum olmayabilir demek istiyorum.

Agda dan sonra kokleri kurutmak icin surulen bir yağ bir iki kez de kullandim arkadas onerdi ama emin olamadim zarari olup olmadigina

Zararlı demedim ben de , zararlı olabiliyorken dedim, 1 bardaktan fazlasını kastederek.
Hamilelikte bitkiler çok masum olmayabilir demek istiyorum.

Hmm anlaştık o zaman :) öyle tabi herşeyin fazlası zarar. Çok protein almak çok süt peynir yemek bile. Ceviz bile günde 1 avuç yeterli oluyor..
ama bahsettiği yağı duymadım anlaşılan tüy dökücü gibi kullanmak istiyor.

Cevremdekiler Bu yagin dogal bir yag oldugundan,zarari olmadigindan bahsediyor. Agdadan sonra 5 gece kullanimla tuyleri azaltip bitiriyormus ama terddute dustum bir kere ..

Kullanmasam mi ?

Cevremdekiler Bu yagin dogal bir yag oldugundan,zarari olmadigindan bahsediyor. Agdadan sonra 5 gece kullanimla tuyleri azaltip bitiriyormus ama terddute dustum bir kere ..

Kullanmasam mi ?

Zaten hormonların şaha kalktığı bir dönemdesiniz, ne yaparsanız yapın fayda etmez bence kıla tüye.
En iyisi sabredin periyodunuz normale döndüğünde başlayın.
Hem ne olur ne olmaz

Arsenik türevidir ve eser miktarda cilt tarafından emilir. Jilet kullanın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…