- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.059
- 63
- Konu Sahibi mavilihayat00
-
Folidoce kullandım. Ancal önemli olan 1 kapsülde 400 mcg olmasıHerkese selamgebeliğinizde hangi folik asiti kullandınız yazar mısınız ?
Evet biliyorum salı günü doktora gideceğim. Kullandığım folik asiti bıraktım başka verirse diyeFolidoce kullandım. Ancal önemli olan 1 kapsülde 400 mcg olması
HamilemisinizHerkese selamgebeliğinizde hangi folik asiti kullandınız yazar mısınız ?
2 gün gecikmem var test yapmak istemedim daha önce pozitif görüp kimyasal olduğu için. Ovulasyon yaptım koyu çıktı. Bende randevu aldım bakalım hayırlısı olsunHamilemisiniz
Ay inşallah Kasım ayı için konu acmistiniz öyle hatırlıyorum ben elendim malesef umarım siz mutlu haberi alırsınız2 gün gecikmem var test yapmak istemedim daha önce pozitif görüp kimyasal olduğu için. Ovulasyon yaptım koyu çıktı. Bende randevu aldım bakalım hayırlısı olsun
Evet bende bugün baktım konuya dedim hemen yazmamayım varsa kızlara yazarımAy inşallah Kasım ayı için konu acmistiniz öyle hatırlıyorum ben elendim malesef umarım siz mutlu haberi alırsınız
Markasının bir önemi yok demişti bana doktorum, dozu önemli.Evet biliyorum salı günü doktora gideceğim. Kullandığım folik asiti bıraktım başka verirse diye
Bende öyle biliyordum. 3 aydır gebyfoll kullanıyorum bitmişti bugün tekrar aldım eczaneden. Yarın getirecekler. Öncesinde doktor önerdi diye hiç araştırmak istememiştim ama bugün baktım içeriğinde silikon dioksit varmış. Yarın eczaneyi arayacağım parasınıda ödedim umarım iptal ederlerMarkasının bir önemi yok demişti bana doktorum, dozu önemli.
Ben folbiol kullanmıştım bu aradaEvet bende bugün baktım konuya dedim hemen yazmamayım varsa kızlara yazarımçok teşekkür ederim inşallah. Her zaman isteyen herkese diye dua ettim etmeye devam edeceğim. Hayırlı zamanda güzel haberler alacaksınız inşallah
Onu kullanmaya başlamıştım doktor ölçüm yaptırmadan kullanmayın çok ağır dedi gebyfoll verdi 3 ay kullandım. Bugün baktım içeriğinde silikon dioksit var. Yeniden sipariş etmiştim eczaneden bugün yarın alacaktım ama görünce vazgeçtim umarım iade alırlar parasınıda ödedimBen folbiol kullanmıştım bu arada
Ben yarım tablet içiyordum gündeOnu kullanmaya başlamıştım doktor ölçüm yaptırmadan kullanmayın çok ağır dedi gebyfoll verdi 3 ay kullandım. Bugün baktım içeriğinde silikon dioksit var. Yeniden sipariş etmiştim eczaneden bugün yarın alacaktım ama görünce vazgeçtim umarım iade alırlar parasınıda ödedim
kuzum naber konulara bakarken gördüm seni nasılsın hamiş misin naptın :)Herkese selamgebeliğinizde hangi folik asiti kullandınız yazar mısınız ?
Bana da doktor folibol verdi gebelik öncesi için ama ikinci gün bende ağız da kötü tat bıraktı ve midem kötü oldu araştırdım netten en ağıri folibolmuş o yüzden şuan folidoce almaya gidiyorum umarım bu yan etki yapmazfolidoce söylemişti doktor bana da, onu kullanıyorum. ama başka bir doktor markası önemli değil demişti.
Adini yanlış yazdım folbiolBana da doktor folibol verdi gebelik öncesi için ama ikinci gün bende ağız da kötü tat bıraktı ve midem kötü oldu araştırdım netten en ağıri folibolmuş o yüzden şuan folidoce almaya gidiyorum umarım bu yan etki yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?