Gebelikte kullandığınız folik asit

2 gün gecikmem var test yapmak istemedim daha önce pozitif görüp kimyasal olduğu için. Ovulasyon yaptım koyu çıktı. Bende randevu aldım bakalım hayırlısı olsun
Ay inşallah Kasım ayı için konu acmistiniz öyle hatırlıyorum ben elendim malesef umarım siz mutlu haberi alırsınız

Ay inşallah Kasım ayı için konu acmistiniz öyle hatırlıyorum ben elendim malesef umarım siz mutlu haberi alırsınız
Evet bende bugün baktım konuya dedim hemen yazmamayım varsa kızlara yazarım çok teşekkür ederim inşallah. Her zaman isteyen herkese diye dua ettim etmeye devam edeceğim. Hayırlı zamanda güzel haberler alacaksınız inşallah

Markasının bir önemi yok demişti bana doktorum, dozu önemli.
Bende öyle biliyordum. 3 aydır gebyfoll kullanıyorum bitmişti bugün tekrar aldım eczaneden. Yarın getirecekler. Öncesinde doktor önerdi diye hiç araştırmak istememiştim ama bugün baktım içeriğinde silikon dioksit varmış. Yarın eczaneyi arayacağım parasınıda ödedim umarım iptal ederler

Ben folbiol kullanmıştım bu arada

Solgar’ın folatını kullanmayı düşünüyorum bende fikri olan ya da kullanan arkadaşlar var mı acaba?

Ben folbiol kullanmıştım bu arada
Onu kullanmaya başlamıştım doktor ölçüm yaptırmadan kullanmayın çok ağır dedi gebyfoll verdi 3 ay kullandım. Bugün baktım içeriğinde silikon dioksit var. Yeniden sipariş etmiştim eczaneden bugün yarın alacaktım ama görünce vazgeçtim umarım iade alırlar parasınıda ödedim

Ben yarım tablet içiyordum günde

folidoce söylemişti doktor bana da, onu kullanıyorum. ama başka bir doktor markası önemli değil demişti.
Bana da doktor folibol verdi gebelik öncesi için ama ikinci gün bende ağız da kötü tat bıraktı ve midem kötü oldu araştırdım netten en ağıri folibolmuş o yüzden şuan folidoce almaya gidiyorum umarım bu yan etki yapmaz

Adini yanlış yazdım folbiol

Kızlar merhaba bende doktor tavsiye ile folidoce kullandım. 3 ay kullandıktan sonra 1 ay ara veriyorum. Siz böyle ara veriyor musunuz yoksa bittikçe alıyor musunuz ? Geçen ay kullanmadım bu ay almayı planlıyorum yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…