• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kozalak şurubu

Umay1905

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
8
1
86
27
Kızlar kaç gündür geçmeyen öksürüğüm var artık geceleri uyuyamıyorum doktora da gittim antibiyotik öksürük şurubu kullanıyorum ama bana mısın demedi kozalak şurubunu duydum artık son çare bi zararı var mı ? Başka önerisi olan aynı durumu yaşayan varsa lütfen fikir verebilir mi

Kızlar kaç gündür geçmeyen öksürüğüm var artık geceleri uyuyamıyorum doktora da gittim antibiyotik öksürük şurubu kullanıyorum ama bana mısın demedi kozalak şurubunu duydum artık son çare bi zararı var mı ? Başka önerisi olan aynı durumu yaşayan varsa lütfen fikir verebilir mi
Geçmiş olsun canım bende aynı dertten muzdaribim Çarşamba günü sezeryana giricem bu saat oldu uyutmadi gectimi kozalak şurubu aldın mi

Geçmiş olsun canım bende aynı dertten muzdaribim Çarşamba günü sezeryana giricem bu saat oldu uyutmadi gectimi kozalak şurubu aldın mi
Ben kullandım canım çok faydasını gördüm keşke başlar başlamaz içseydim dedim .Doğumun nasıldı bu arada sağlıkla kolayca geçmiştir inşallah

Ben kullandım canım çok faydasını gördüm keşke başlar başlamaz içseydim dedim .Doğumun nasıldı bu arada sağlıkla kolayca geçmiştir inşallah
Öksürükten dolayı 38+1 değilde 39+4 de doğum yapicam şuan hastanede kontrol altındayım buhar desteği veriliyo o zamanki kadar yok çok şükür ama bazen geldimj geliyo illa tam oksurmedikten sonra da gitmiyo 10 dk sonra tekrar buhar tedavisi yapılacak şuan oksijen maskesi takıyorum inşallah tez zamanda atlatirim çok teşekkür ederim ilgin için 🤲

Birde nereden temin ettiniz kozalak şurubu eczanelerde satılıyor mu bende astım varmış doktor ondan öksürüyorsun dedi

Back