Gebelikte kimyasal madde zehirlenmesi

Hasret utku

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2021
5
0
26
Selam kızlar ablam coronadan dolayı temizlik hastasi oldumm diyebilirim . Tuvaletim küçük çamaşır suyu porcoz karıştırıp temizlik yaptım uzun süre Soldugum için zehirlendim 13, haftalık hamileyim bebeğine birşey olmuş mudur acaba ? Simdi oraya gidiyoruz yardım?

Sanırım ablaniz bu durumu yaşayan.
Ya nasıl yapabilir böyle birşeyi hamile olduğu halde ? Artık çamaşır suyu ile birşeyleri karistirmayacagini bilmeyen insan kalmadı zannediyordum. Muhtemelen bir perinatologa yönlendirirken. Umarım birşey olmamistir

Bizi de haberdar edin. Ben sadece çamaşır suyu kullanımını bile en aza indirdim. Ablanız bilmiyor muymuş o iki deterjanın birbirine karıştırılmaması gerektiğini. Bi tanıdığımın çamaşır suyunun kokusundan karnındaki bebeği zehirlenmiş ölmüş. Böyle şeylere dikkat etmek lazım.

Canım aradan uzun süre geçmiş, ama sonuç ne oldu acaba. Aynı hatayı bnde yapmış bulundum, şimdi çok korkuyorum. Doğum yaptın mı, bebeğinde bi sıkıntı yok inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…