gebelikte kilo alımı...nolur bakın...

canım ben hamileliğim boyunca toplam 7 kg aldım ve son iki ay neredeyse hiç almadım hatta son ay kilo bile verdim:)) çok dikkat ettiğimi söyleyemem ama hamileliğimde iştahım hiç yoktu

canım ben hamileliğim boyunca toplam 7 kg aldım ve son iki ay neredeyse hiç almadım hatta son ay kilo bile verdim:)) çok dikkat ettiğimi söyleyemem ama hamileliğimde iştahım hiç yoktu

bebek yeterli beslenebildimi peki o kadar iştahsızken..ne kadar doğdu canım...son 2 ay bende almasamda 10 la bitse ne göözel olur:jeyyar:

ilk üç ay aşırı mide bulantısı yaşamıştım,
ama sonra çok güzel yedim,sporumu da yaptım
veee hamileliğim 54 kilo ile başladı ve 84 kilo ile bitti..
evet evet tam 30 kilo aldım,doğumdan 1 ay sonra da
hiçbirşey yapmadan 50 kiloya düştüm...
zaten bebek büyütmek kolay değil,uykusuzluk vs..kilo verdiriyor ama
doğum sonrası ilk 6 ay çok dikkat edilmesi gerek diye biliyorum...
kilolar ilk 6 ayda verilmezse daha da verilmiyormuş...
sevgiler...

maşallah 1 ayda 34 kilo vermişsin demek çok fazla ödem tutmuşsun..yaa bakıyorum kimisi 10 kiloalıyor ama doğumdan sonra hemen vereceğine üstüne alıyor..kimide sizin gibi büyük rakamları 1 ayda atıveriyor..inşallah bende kurtulurum şunlardan offff

evet canım doğru ben doğuma son bir ay kala 10 kilo birden aldım toplam 75 kilo oldum şu an 55 kiloyum birazı doğumda gitti birazıda emzirdiğim için gitti sen bebeğini iyi beslemeye bak kilodan korkma

ben son 2 ayda 7 kilo aldım kendimce rekor kırmıştım..o yüzden bu hamileliğimde daha dikkatli gitmeye çalışıyorum ama benim hamileyken iştahım çok açık oluyor zor tutuyorum kendimi
..son 10 haftam kaldı bakalım kaç alacağım

hamileliğimi 10 kg alarak tamamladım.doğumdan sonra 4 kg falan eksilmişti.şimdi 3 kg fazlam var ama vermek için uğraşmıyurum zaten 57 kg .ama bende hamilelik şekeri çıkmıştı biraz diyet beslendim ve bol yürüyüş yaptım. iyide oldu yoksa kaç kilo alırdım bilmiyorum

kızımda 3000 gr doğdu gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…