D Divane25 Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2017 855 1.345 113 15 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi H a s s a #101 vaveylaaaaaa .!.: Canim bende suan kendimi durduramiyorum surekli yemek yemek istiyorm :)) cok degil panik yapma. Bende 3 kilo almisim bu ay :) Genişletmek için tıkla... Ahhh kuzum valla içimi rahatlattın bu ay nasıl arttı öyle ya sürekli bende bişeyler yiyorum yemek ye tatlı üstüne ya tuzlu ye yorulmadan yiyorum
vaveylaaaaaa .!.: Canim bende suan kendimi durduramiyorum surekli yemek yemek istiyorm :)) cok degil panik yapma. Bende 3 kilo almisim bu ay :) Genişletmek için tıkla... Ahhh kuzum valla içimi rahatlattın bu ay nasıl arttı öyle ya sürekli bende bişeyler yiyorum yemek ye tatlı üstüne ya tuzlu ye yorulmadan yiyorum
H a s s a Aslan anası 🦁' 🤰🏻 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2016 1.626 1.495 133 15 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi H a s s a #102 crescent01 .!.: Ahhh kuzum valla içimi rahatlattın bu ay nasıl arttı öyle ya sürekli bende bişeyler yiyorum yemek ye tatlı üstüne ya tuzlu ye yorulmadan yiyorum Genişletmek için tıkla... Inan bende oyleyim ama hic takilmiyorum. Nasilsa ilk etapta cok kilo almadim. Bu saatten sonra 10 kiloda alsam dokunmaz :)))))
crescent01 .!.: Ahhh kuzum valla içimi rahatlattın bu ay nasıl arttı öyle ya sürekli bende bişeyler yiyorum yemek ye tatlı üstüne ya tuzlu ye yorulmadan yiyorum Genişletmek için tıkla... Inan bende oyleyim ama hic takilmiyorum. Nasilsa ilk etapta cok kilo almadim. Bu saatten sonra 10 kiloda alsam dokunmaz :)))))
L Love_your_life Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2017 5.560 4.517 173 15 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi H a s s a #103 vaveylaaaaaa .!.: Masallah canim bence gayet iyi. Ideali 12 15 kilo imis zaten :)) Genişletmek için tıkla... Umarım doğana kadar sınırı geçmeyiz
vaveylaaaaaa .!.: Masallah canim bence gayet iyi. Ideali 12 15 kilo imis zaten :)) Genişletmek için tıkla... Umarım doğana kadar sınırı geçmeyiz
H a s s a Aslan anası 🦁' 🤰🏻 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2016 1.626 1.495 133 16 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi H a s s a #104 Senaysahinn .!.: Umarım doğana kadar sınırı geçmeyiz Genişletmek için tıkla... Gecmezsin ya ne kalmis zaten sunun surasinda
Senaysahinn .!.: Umarım doğana kadar sınırı geçmeyiz Genişletmek için tıkla... Gecmezsin ya ne kalmis zaten sunun surasinda
D Divane25 Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2017 855 1.345 113 16 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi H a s s a #105 vaveylaaaaaa .!.: Inan bende oyleyim ama hic takilmiyorum. Nasilsa ilk etapta cok kilo almadim. Bu saatten sonra 10 kiloda alsam dokunmaz :))))) Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun valla o 10 kiloda doğumla giderse hemencecik ohhh süper olur bebişler iyi olaun yeterki
vaveylaaaaaa .!.: Inan bende oyleyim ama hic takilmiyorum. Nasilsa ilk etapta cok kilo almadim. Bu saatten sonra 10 kiloda alsam dokunmaz :))))) Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun valla o 10 kiloda doğumla giderse hemencecik ohhh süper olur bebişler iyi olaun yeterki
H a s s a Aslan anası 🦁' 🤰🏻 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2016 1.626 1.495 133 16 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi H a s s a #106 crescent01 .!.: Doğru diyorsun valla o 10 kiloda doğumla giderse hemencecik ohhh süper olur bebişler iyi olaun yeterki Genişletmek için tıkla... Aynen kuzum geriye vermemiz gereken 3 5 kilo kalir. Oda normal :)) Allah saglik versin yeterki :)
crescent01 .!.: Doğru diyorsun valla o 10 kiloda doğumla giderse hemencecik ohhh süper olur bebişler iyi olaun yeterki Genişletmek için tıkla... Aynen kuzum geriye vermemiz gereken 3 5 kilo kalir. Oda normal :)) Allah saglik versin yeterki :)