Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok sevindim senin adına inşaallah herşey yolunda gider sağlıklı bir şekilde alırsın Bebişini kucağına :) çok takılma doktorlara ilk hamileliğimde neler çektim her doktor farklı farkı sürekli moralimi bozuyorlardı artık evde doktor dediğimde eşim küplere biniyordu çünkü çok canımız yanmıştı ve artık doktora bile gitmemi İstemiyordu çok şükür oğlum çok sağlık ve 4 yaşında şuan o yüzden sadece dua et ve sık sık doktora gitme derim kalp atışını duyduktan sonra
merhaba canım,haber verecektim sana,
benim durum belli oldu,gelişimi durmuş,pazartesi kürtaj olacağım,bu ikinci
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin bana da sana da tüm isteyenlere de
duan için teşekkür ederim canım
Allah razı olsun canım...hepimizin yardımcısı olsun Rabbim
benim bütün testlerim yapıldı benim eşimin kromozom analizi benim pıhtılaşma testlerim,şükür hepsi temiz,doktor yapılacak yapılmış dedi düşüklerin %50 nedenini bulamıyoruz dedi,yani bir daha olmayacağının garantisi de yok
Allah razı olsun canım...hepimizin yardımcısı olsun Rabbim
benim bütün testlerim yapıldı benim eşimin kromozom analizi benim pıhtılaşma testlerim,şükür hepsi temiz,doktor yapılacak yapılmış dedi düşüklerin %50 nedenini bulamıyoruz dedi,yani bir daha olmayacağının garantisi de yok
Aminnn, Allah razi olsun canim, şu an en çok duaya ihtiyacim var, Rizki olan doguyor, Rizki yokmus diyorum, elimizden geleni yaptık, tedbirimizi aldik, testlerimizi yaptirdik, bundan sonrasi tevekkül
Senin de gonlundekileri nasip etsin Rabbim insAllah