Gebeliğe Hazırlık Gebelikte kese görünümü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senin önerin değerli :KK66:

7. hafta belki birkaç gün geçince giderim o zaman. gitmek istedigim doktor çok dolu randevuları kaç hafta sonraya veriyor. onun icin düşünüyorum şuan
Ultrason cihazı çok öenmli ..

Benım eşim medicalci oldugu için hastenelerdeki cihazları çok iyi bilir . Biz en iyi cihazı olan hastaneyı tercıh etmiştik :)
Düşün kadın hep karından baktı . 6 haftada bebegın sağlıksız dedi ben inanmadım . Vajınal yolla başka doktra baktırdım o normal dedi ..
1 Hafta sonra kadın yıne baktı karından bebekte kalp atışı yok dedi . Vajınal bakarmısınız dedim gerek yok ben cihazıma guvenıyorum dedı . Yine ınanmadım başka doktora gittim . Hatta 3 doktor acı gerçekle karşılaştım ..

He burada bol bol elma ya .. ÇErezlerini ihmal etme :KK200:
Folik asit kullanıyorsundur zaten onu söylemıyorum :KK48:

7ECCC9BB-8A10-4A34-AEFA-03DD6A2201F4.jpeg

Miniğim 5+5 ken böyleydi :110:
Doktor gayet güzel demişti

Cnm ben günüm gelmeden öğrendim..adet gecikmesinin 3 cü günü kan verdim 2 gün sonra tekrar kan verdim düzenli artış varmı diye..artış düzenli olunca bekledim çünkü kese hemen görülmüyor ve kişiye göre yani yumurtlama gününe göre değişir..vajinal ultrasonda 1500/2000 civarı olması gerekiyor beta kan testinin..kese görüldükten 10.15 gün sonra da kalp atışı..ama dediğim gibi kişiye göre değişir..hayırlı olaun inş
bende 3 gün kala öğrendim. dün 3 gün varken değerim 46ydı. iyi gibi görünüyor. birkaç gün sonra evde test yapıcam koyulaşmışsa gitmicem. aynı kafadanız sanırım :) içim rahat şuan

• Beğen
Reactions: H E
Aynen ama HCG yükselişi takip edin iki kat civarı artıyor mu 48 saatte. En azından 2-3 defa bakın sizin çok çok yeni daha
dün bata 3 gün kala 46ydı. ama tekrar yapmayı düşünmüyorum, evdeki testimi kullanıcam koyulaştı mı diye. her şey olacağına varır zaten ben elimden geldiğince dikkat edicem

Ultrason cihazı çok öenmli ..

Benım eşim medicalci oldugu için hastenelerdeki cihazları çok iyi bilir . Biz en iyi cihazı olan hastaneyı tercıh etmiştik :)
Düşün kadın hep karından baktı . 6 haftada bebegın sağlıksız dedi ben inanmadım . Vajınal yolla başka doktra baktırdım o normal dedi ..
1 Hafta sonra kadın yıne baktı karından bebekte kalp atışı yok dedi . Vajınal bakarmısınız dedim gerek yok ben cihazıma guvenıyorum dedı . Yine ınanmadım başka doktora gittim . Hatta 3 doktor acı gerçekle karşılaştım ..

He burada bol bol elma ya .. ÇErezlerini ihmal etme :KK200:
Folik asit kullanıyorsundur zaten onu söylemıyorum :KK48:
cihaz önemli demek ki cidden. tercih edeceğim hastane de güzel bi yer. yeni açıldı sayılır cihazlar eski değildir. meyve sebze tüketicem bol bol. süt yoğurt. ama gel gelelim yumurta :(

• Beğen
cihaz önemli demek ki cidden. tercih edeceğim hastane de güzel bi yer. yeni açıldı sayılır cihazlar eski değildir. meyve sebze tüketicem bol bol. süt yoğurt. ama gel gelelim yumurta :KK43:
Hiçbirşey için kendını zorlama .
Günde 1 tane ye ben mesela beyaz asla yemem . Anca omlet olcak beyazı gorunmucek o şekilde ..

cihaz önemli demek ki cidden. tercih edeceğim hastane de güzel bi yer. yeni açıldı sayılır cihazlar eski değildir. meyve sebze tüketicem bol bol. süt yoğurt. ama gel gelelim yumurta :KK43:
İçim dışıma çıkıyor ama herşeyi gözümü yumup yutuyorum ben de valla, normalde hiç yiyecek ayırt etmem pazari marketi görmek bile benim için eziyet oldu geçse de rahatlasam. Bu arada şu ana kadar da sadece elma aserdim :))

Hiçbirşey için kendını zorlama .
Günde 1 tane ye ben mesela beyaz asla yemem . Anca omlet olcak beyazı gorunmucek o şekilde ..
ben yumurta yiyemiyorum. omlet şeklinde yemeyi denemek istiyorum. ya daha fazla tiksinirim ya da yiyebilirim. ama ben aynı zamanda vejetaryenim. bol sebze meyve tüketirim ama et ve türevlerini yiyemiyorum. baklagiller, sebzeler, meyveler, kuruyemişler yeterli olur mu?

• Beğen
İçim dışıma çıkıyor ama herşeyi gözümü yumup yutuyorum ben de valla, normalde hiç yiyecek ayırt etmem pazari marketi görmek bile benim için eziyet oldu geçse de rahatlasam. Bu arada şu ana kadar da sadece elma aserdim :))
bulantılarından dolayı mı? valla anneme çekersem bulantı falan yaşamam bakalım :D

ben yumurta yiyemiyorum. omlet şeklinde yemeyi denemek istiyorum. ya daha fazla tiksinirim ya da yiyebilirim. ama ben aynı zamanda vejetaryenim. bol sebze meyve tüketirim ama et ve türevlerini yiyemiyorum. baklagiller, sebzeler, meyveler, kuruyemişler yeterli olur mu?
Vejetaryen iseniz bence doktorunuza belirtin sizi diyetisyene yönlendirir uzman bir diyetisyene gitmenizde yarar olacaktir

Vejetaryen iseniz bence doktorunuza belirtin sizi diyetisyene yönlendirir uzman bir diyetisyene gitmenizde yarar olacaktir
kontrol icin gittiğimde doktora bu konuyu da sorarım tabi. ama yiyemiyorum yani zorla yediremez ki. eş değer başka besinlerden tüketmemi önerir. yeşil mercimek gibi.

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 5+4 haftalık hamileyim bugün doktora gittim ve kesem yamukmuş ve düşük engelleyici fitil verdi sizce korkmalıyım mı bol bol yat dedi seyahat etme dedi sizce ne yapmalıyım ben gibi bu durumu yaşayan var mı

5+5 te kese + yolku görmüştüm .
6. haftada genellıkle kalp atışı beklıyo doktorlar .
Önerim 7. haftada gitmen
siz kalp atışını duydunuz mu,sorun neydi gebeliğiniz de,bir de 6.haftada bekledikleri karından mı vajinal ultrasonla mı

• Beğen
Back