- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
- Konu Sahibi peridrol84
-
6 hafta ekranda gördüm karından . Dinleyemedık . Doktorum o gun bna moral verdı . İlk gebelikde olumzsuzluk oalbılrı dıye anlattı . Kötü bişeyler oldugunu hıssedıp akşam başka doktora gittim . Oda vajınal bkıp bebeğin küçük oldugunu zırvaladı ..siz kalp atışını duydunuz mu,sorun neydi gebeliğiniz de,bir de 6.haftada bekledikleri karından mı vajinal ultrasonla mı
Bende ekimde bebeğimi kaybettim,kalp atışını hiç duymadık,beta artışı birden düzensizleşmişti,yavaş artmaya başladı,şimdi hamileyim (Allah izin verirse ) ve yine beta bir yere kadar arttı ve yavaşladı,vajinal usg ile 5+5 de kese göründü cumartesi hem bebeği görmek için hem de kalp atışı için bekliyor,yani 6+5 de vajinal görünmesi lazım sanırım ama ben zaten beta hgc de ki düzensizlikten gerginim,Allahın dediği olur...6 hafta ekranda gördüm karından . Dinleyemedık . Doktorum o gun bna moral verdı . İlk gebelikde olumzsuzluk oalbılrı dıye anlattı . Kötü bişeyler oldugunu hıssedıp akşam başka doktora gittim . Oda vajınal bkıp bebeğin küçük oldugunu zırvaladı ..
1 hafta sonra tekrar doktora gittim . Acı gerçek bebeğin kalp atısı durmus . Çok sağlıksızdı atışlar dedi doktorum sebebını bılmıyoruz. İlk gebelik oldugu için araştırılmıyormus ..
Eğer geç döllenme değilse , cihazla kaliteliyse 6. haftalarda karından kalp atışı alınabılıyor .
Vajınal daha iyi duyulur . Aksı durumlarda vajınal tercıh ediliyor .. Benım doktorum hiç tercih etmedi
O evrede karından da görünür canım . Geç döllenmeyse vajınalda bakabılır .Bende ekimde bebeğimi kaybettim,kalp atışını hiç duymadık,beta artışı birden düzensizleşmişti,yavaş artmaya başladı,şimdi hamileyim (Allah izin verirse ) ve yine beta bir yere kadar arttı ve yavaşladı,vajinal usg ile 5+5 de kese göründü cumartesi hem bebeği görmek için hem de kalp atışı için bekliyor,yani 6+5 de vajinal görünmesi lazım sanırım ama ben zaten beta hgc de ki düzensizlikten gerginim,Allahın dediği olur...
bende çok ağladım aynen,o prof senin bu prof benim gezdim,gözlerinin içine baktım bir olumlu söz için,o kadar acımasızca dediler ki bu bebek düşecek diye kahroldum,bana da dediler ilk bebek olur,unutacaksın bunu dediler,teste gerek yok dediler,ama ben genetiğe gittim bakıldı,sorun yok dendi,ilk gebelik dendi,ama bak bu da ikinci gebelik,ve yine düzensizlik var,tavsiyem sana ilk gebelik deyip geçme,yaşın kaç bilmiyorum ama benim 36 ,artık geri sayım başladı,,,O evrede karından da görünür canım . Geç döllenmeyse vajınalda bakabılır .
Benım doktorum kan testını yasakladı . Rabbım tekrar nasip ederse yaptırmayacagım ..
Aynen Rabbım ne derse o olur . Bak ben üzülüdm kahroldum . Günlerce ağladım noldu yıne gitti ?
Olan bana aileme oldu hepsini khrettim . Çok şükür toparladım .
Sürekli dua et. Rabbım hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsın
Kontrole gittiğinde bilgi verırmısın . Merakta kalırım
Yaşım 25 .bende çok ağladım aynen,o prof senin bu prof benim gezdim,gözlerinin içine baktım bir olumlu söz için,o kadar acımasızca dediler ki bu bebek düşecek diye kahroldum,bana da dediler ilk bebek olur,unutacaksın bunu dediler,teste gerek yok dediler,ama ben genetiğe gittim bakıldı,sorun yok dendi,ilk gebelik dendi,ama bak bu da ikinci gebelik,ve yine düzensizlik var,tavsiyem sana ilk gebelik deyip geçme,yaşın kaç bilmiyorum ama benim 36 ,artık geri sayım başladı,,,
karnımdan keseyi minicik gördüler 5+3 de,tabi beta düzensiz çıkınca ben hemen başka doktora koştum,durumu anlattım o da vajinal bakacağım dedi,
tabi ki haber veririm,zaten dilimde dua dan başka bişey yok,çünkü buna Allahtan başka derman yok,sende benim için dua edersen sevinirim,İnşAllah cumartesi güzel haberler veririm,sonuna kadar hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin Rabbim hepimize
Valla canım bende bugün Dr dan geldim..kese göründü şükür ama şeklinin tam onların istedikleri gibi olmadığını söyledi..Benimde kafam da deli sorular pekde cvp veren olmadı.sayfanın başında kese resmini yükledim cnm..bak istersen ssende yükle bakalımKızlar merhaba aranıza yeni katıldım 5+4 haftalık hamileyim bugün doktora gittim ve kesem yamukmuş ve düşük engelleyici fitil verdi sizce korkmalıyım mı bol bol yat dedi seyahat etme dedi sizce ne yapmalıyım ben gibi bu durumu yaşayan var mı
Kese sekliyle ilgili pek bir sey bilmiyorum ama, bir arkadasimin hamilelikte kesesi yirtikmis ve hiç kalkmadan hamilelik geçirmiş ve saglikla dogmus bebeği, yani cok bilmiyorum ama kese büyüdükçe seklide yuvarlaklasabilir belkiValla canım bende bugün Dr dan geldim..kese göründü şükür ama şeklinin tam onların istedikleri gibi olmadığını söyledi..Benimde kafam da deli sorular pekde cvp veren olmadı.sayfanın başında kese resmini yükledim cnm..bak istersen ssende yükle bakalım
Allah uzun ömür versin inş canım..tşk ederimKese sekliyle ilgili pek bir sey bilmiyorum ama, bir arkadasimin hamilelikte kesesi yirtikmis ve hiç kalkmadan hamilelik geçirmiş ve saglikla dogmus bebeği, yani cok bilmiyorum ama kese büyüdükçe seklide yuvarlaklasabilir belki
Yani şeklinin tam yuvarlak olmamasi bence yirtik keseden daha tehlikeli olamaz, insAllah saglikla devam eder canim,Allah uzun ömür versin inş canım..tşk ederim
Orası öyle canım her Dr farklı şeyler söylüyor..ilk gittiğim keseden emin olamadı iki gün sonra gittiğim başka Dr kese burada ama tam istediğimiz gibi değil dedi..aslında çoksa kötü bişey söylemedi şuan bişey söylemek erken dedi..böyle olup düzelebilir de dedi..ama bizim normalde görmek istediğimiz kese yuvarlak kese dedi..Valla ben dr a giittim keseyi gordu gosterdi.
Sonrasinda lekelenmem oldu mecburen baska ozelin nobetci dr na gittim. Cok bilgili !!!!!! Dr. bana "ben kese goremiyorum . Senin ki dia gebelik de olabilir. Kan testi biseyi degistirmez belki hamile bile degilsin " dedi.
Simdi cok enteresan ki bu nobetci dr un oldugu hastanede ama guvendigimi dusundugum dr da devam ediyorum. Sirf hastane hizmeti farkindan dolayi. Yoksa eski dr dan memnundum.
Yani her dr un soyledigine kaptirmayin kendinizi.
Dünden beri konunu takıp edıyorum canım . Sana kesemı de göndermıstım benımkıde yuvarlak değildi . Ama doktorum hiçbir zaman kese hakkında kötu bır yprum yapmadı 6 . haftaya kadar .Orası öyle canım her Dr farklı şeyler söylüyor..ilk gittiğim keseden emin olamadı iki gün sonra gittiğim başka Dr kese burada ama tam istediğimiz gibi değil dedi..aslında çoksa kötü bişey söylemedi şuan bişey söylemek erken dedi..böyle olup düzelebilir de dedi..ama bizim normalde görmek istediğimiz kese yuvarlak kese dedi..
Biliyorum cnm senin resmini görünce biraz rahatladım zaten..ama insan gene tedirgin oluyor tabi olumsuz bişey duyunca..hep iyi şeyler duymayı bekliyor insan..geçen keseden tam emin olamayan Dr gittim bugün şükür hemen gördü ve haftaya kalp atışı için çağırdı..sorun yok dedi..benimden üstümden İnan çok büyük bir yük kalktı..gerisi Allah'ın takdiri artık..Dünden beri konunu takıp edıyorum canım . Sana kesemı de göndermıstım benımkıde yuvarlak değildi . Ama doktorum hiçbir zaman kese hakkında kötu bır yprum yapmadı 6 . haftaya kadar .
Sen moralını bozma bol bol dua et inşallah sağlıkla devam eder .
Sürekli yatmaya özen göster yorma kendını ..
Çalışıyorsan rapor falan al bı süre
Aynen sen teslım ol .Biliyorum cnm senin resmini görünce biraz rahatladım zaten..ama insan gene tedirgin oluyor tabi olumsuz bişey duyunca..hep iyi şeyler duymayı bekliyor insan..geçen keseden tam emin olamayan Dr gittim bugün şükür hemen gördü ve haftaya kalp atışı için çağırdı..sorun yok dedi..benimden üstümden İnan çok büyük bir yük kalktı..gerisi Allah'ın takdiri artık..
Amin canım..cümlemiz inşallah..Allah isteyen herkeze nasip etsin..dualarını geri çevirmesin..Aynen sen teslım ol .
Bak ben ağladım herkesi perişan ettimde de noldu ?
Giden yıne gitti..
Rabbımden gelene karşı çıkamayız .
Sağlıkla kavuşun inşallah ..
Kuzum sen bakma doktorlara yok düzensiz kese yok sağlıksız kese yok öyle yok böyle ilk haftalardan moralimizin içine ediyorlar aynı durumla bende karşılaştım 6+3 ken doktor düzensiz dedi üzüldüm bunalıma girdim sonraki hafta başka doktora gittim doktorum gayet normal ve sağlıklı dedi takılma sen onlaraEki Görüntüle 2219162 Dr kesenin tam yuvarlak olmadığını sağlıksız olma ihtimalininde olabileceğini söyledi..birde etrafı biraz ince dedi kesenin..sizce ilerleyen zamanlarda düzelirmi
Aynen canım hepsi farklı şeyler söylüyor bugün tekrar gittim başka Dr oda gördü keseyi ilk bakışta herşey şimdilik normal dedi haftaya kalp atışı çağırdı bakalım hayırlısıKuzum sen bakma doktorlara yok düzensiz kese yok sağlıksız kese yok öyle yok böyle ilk haftalardan moralimizin içine ediyorlar aynı durumla bende karşılaştım 6+3 ken doktor düzensiz dedi üzüldüm bunalıma girdim sonraki hafta başka doktora gittim doktorum gayet normal ve sağlıklı dedi takılma sen onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?