- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
- Konu Sahibi peridrol84
-
Bir kaç haftaya kadar düzelme ihtimali var tabi ki bol bol dua edinEki Görüntüle 2219162 Dr kesenin tam yuvarlak olmadığını sağlıksız olma ihtimalininde olabileceğini söyledi..birde etrafı biraz ince dedi kesenin..sizce ilerleyen zamanlarda düzelirmi
Keseyi gördüm şükür ama yapısının tam istedikleri gibi yuvarlak olmadığını söyledi yukarı resim ekledim cnm5. Haftanın sonunda karından USG ile kese gördük biz çok çok küçüktü ama 7. Haftanın bitiminde de doktor herşey olması gerektiği gibi kese yapısı normal embriyolar normal dedi. Siz henüz goremediniz mı keseyi
Stres yapmamaya çalışın bir günde bile o kadar degisiyorlar ki, düzelme ihtimali olabilir ama doktorlar önce en kotusunu söyler. Sen dua et bol bolKeseyi gördüm şükür ama yapısının tam istedikleri gibi yuvarlak olmadığını söyledi yukarı resim ekledim cnm
Etmezmiyim cnm ediyorum sürekli dualarımı kendimle beraber cümlemize..bu sefer geç gittim özellikle Dr net cvp alırım diye bu seferde gene böyle oldu..dua edin nolur inş sağlıklı bir şekilde devam eder..ben ve hamile arkadaşlar sağlıkla kucağına alsın inş..olmayanlarda tez zaman hamişşş olsunlar..Stres yapmamaya çalışın bir günde bile o kadar degisiyorlar ki, düzelme ihtimali olabilir ama doktorlar önce en kotusunu söyler. Sen dua et bol bol
Amin canım inşallah saglikla sen de kucağına alırsınEtmezmiyim cnm ediyorum sürekli dualarımı kendimle beraber cümlemize..bu sefer geç gittim özellikle Dr net cvp alırım diye bu seferde gene böyle oldu..dua edin nolur inş sağlıklı bir şekilde devam eder..ben ve hamile arkadaşlar sağlıkla kucağına alsın inş..olmayanlarda tez zaman hamişşş olsunlar..
Kalp atisi dinlemek değil de görmek de yeterli olursa 6. Haftanın bitiminde büyük ihtimalle görülür. Dinlemek için de genelde 7. Haftanın bitmesi daha mantıklı ya da 8 de duyuluyorilk kontrolünüze ne zaman gittiniz siz? bende henüz yeni öğrendim, kese ve kalp atışını aynı anda görmek istiyorum gereksiz korkutmamaları için. ne zaman gitsem görünür?
görmek nasıl oluyor? görsem de duymak için vakte mi ihtiyac var? cahilliğime ver lütfenKalp atisi dinlemek değil de görmek de yeterli olursa 6. Haftanın bitiminde büyük ihtimalle görülür. Dinlemek için de genelde 7. Haftanın bitmesi daha mantıklı ya da 8 de duyuluyor
Canım benim doktorum 6. Haftanın bittiği gün ultrasonda embriyonun kalbinin attigini gosterdi o hareket gorunuyor yani ama şu an çok kucuk duyamayiz dedi bir hafta sonra dinletti ama kalbi dışta gibi sanki atışı gözle görülüyor ultrason kalitesine göre, ben dinlerken de gördüm atislarigörmek nasıl oluyor? görsem de duymak için vakte mi ihtiyac var? cahilliğime ver lütfen
Muhakkak orası öyle tabi cnm aşağıdaki sayfaya kese resmini yükledim bi bakıp kendinle kıyaslarmısın rica etsem..9 ayın stresli geçeceğini biliyorum ilk gebeliğimde kalp durması sonucu kürtaj oldum..şuan Allah'a şükürler olsun 4 yaşına girecek bir oğlum var..Ağustos ayında da bir kimyasal geçirdim.anlarsın tedirginliğimiBenim kese de yuvarlak değildi doktorum hiç öyle birşey demedi. Fasulye şeklindeydi kesemiz.
Hatta ben aletten dolayı öyle gözüktüğünü düşünmüştüm. Kafaya takacak çok şeyiniz olacak ilerleyen zamanlarda :) Şimdiden kendinizi üzmeyin eğer bir sorun varsa bile müdahale edemiyoruz sonuçta..
anladım, sanırım ben duymayı kastediyorum. 8. hafta gibi o zaman dimi?Canım benim doktorum 6. Haftanın bittiği gün ultrasonda embriyonun kalbinin attigini gosterdi o hareket gorunuyor yani ama şu an çok kucuk duyamayiz dedi bir hafta sonra dinletti ama kalbi dışta gibi sanki atışı gözle görülüyor ultrason kalitesine göre, ben dinlerken de gördüm atislari
5+5 te kese + yolku görmüştüm .ilk kontrolünüze ne zaman gittiniz siz? bende henüz yeni öğrendim, kese ve kalp atışını aynı anda görmek istiyorum gereksiz korkutmamaları için. ne zaman gitsem görünür?
senin önerin değerli5+5 te kese + yolku görmüştüm .
6. haftada genellıkle kalp atışı beklıyo doktorlar .
Önerim 7. haftada gitmen
Cnm ben günüm gelmeden öğrendim..adet gecikmesinin 3 cü günü kan verdim 2 gün sonra tekrar kan verdim düzenli artış varmı diye..artış düzenli olunca bekledim çünkü kese hemen görülmüyor ve kişiye göre yani yumurtlama gününe göre değişir..vajinal ultrasonda 1500/2000 civarı olması gerekiyor beta kan testinin..kese görüldükten 10.15 gün sonra da kalp atışı..ama dediğim gibi kişiye göre değişir..hayırlı olaun inşilk kontrolünüze ne zaman gittiniz siz? bende henüz yeni öğrendim, kese ve kalp atışını aynı anda görmek istiyorum gereksiz korkutmamaları için. ne zaman gitsem görünür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?