Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence oluyor şahit olduğum kadarıylaBen varım. ..
Sıkıntı oluyor mu kızlar. .tehlikelimi
Ne için sordun ki meselaHamile olup kedisi olanlar bi bakarmısınız
Kedinin zararlı olduğunu kim biliyormuş ne kadar da netsiniz. Şahit olduğunuz hiçbir şey kesin değil hanımefendi, evde kedi var diye direkt kedi suçlu evet hı hıBu konu hakkında şunu söyleyebilirim kim ne derse desin herkesin vucudu aynı değil herkesin direnci aynı değil hepimiz hayvan seviyoruz hayvan sevmeyene insan denmez zaten ama kedinin de zararlı olduğu bilinen bişey benim arkadaşım doğumdan hemen sonra 15 gün kayınvalidesinde kaldı evlerinde de kedi varmış ve yenidoğan bebeğinin karnı şuan olması gerekenden daha fazla şiş ve doktor kediden dolayı enfeksiyon kapmış olabileceğini söylemiş kendinizi çöpe atın demez kimse diyemez zaten ama en azından hem kendiniz hemde bebeğinizin sağlığı için bu süreçlerde biraz uzak durmakta fayda var bence ben görüp şahit olduğum için söylüyorum
Dediğim gibi insandan insanada farklılık gösterebilir ben şahit olduğum için söylüyorumEtrafım kedi dolu oldum olası. Toksoplazma yok... kediler aşılı olduğu müddetçe sıkıntı olmaz... Kediyi karnıma dayayınca rahatlıyorum, onlar da hissediyorlar özellikle dayanıyorlar![]()
Doktorda böyle söylemiş canım kimse kafasından bişey uydurmuyorKedinin zararlı olduğunu kim biliyormuş ne kadar da netsiniz. Şahit olduğunuz hiçbir şey kesin değil hanımefendi, evde kedi var diye direkt kedi suçlu evet hı hı
Yeni gebeyim sağlık ocağındaki hemşire sadece tuvaletini temizleme diye söyledi canımEtrafım kedi dolu oldum olası. Toksoplazma yok... kediler aşılı olduğu müddetçe sıkıntı olmaz... Kediyi karnıma dayayınca rahatlıyorum, onlar da hissediyorlar özellikle dayanıyorlar![]()
Toxoplazmaya dikkat etmen yeter ; zaten 10. Haftada testi yapılıyor , evimizde iki kedi var , onlar da toxo negatif , ben de negatifim(gebelikten önce test yaptırmıştım) yine de eşim temizliyor tuvaletlerini ... sokakta da ne ben ne eşim kedi sevmiyoruz şimdilikMerak ettim sordum bi sıkıntımı olduki gebeyim kedim var benim gibi olan varmı nelere dikkat edilmeli diye konu açtım
Ayrıca aşılarını özellikle bu aşamada aksatmayın biz de dışarıdan onlara parazit taşıyabiliyoruz ..... zaten hijyenine dikkat ediyorsunuzdur alerjiniz olmadığını da düşünürsek benim aklıma başka birsey gelmiyorYeni gebeyim sağlık ocağındaki hemşire sadece tuvaletini temizleme diye söyledi canım
Benimde geçmiş kan değerlerime baktım değer normal değer diye yazıyor anlamadım ..zaten kedim geleli 7 ay oldu iki kez aşıları oldu iç dış çok ça teması seven kedicik bende konu açmak istedim sağolun cevap verdinizToxoplazmaya dikkat etmen yeter ; zaten 10. Haftada testi yapılıyor , evimizde iki kedi var , onlar da toxo negatif , ben de negatifim(gebelikten önce test yaptırmıştım) yine de eşim temizliyor tuvaletlerini ... sokakta da ne ben ne eşim kedi sevmiyoruz şimdilikevde hayvanla büyüyen çocukların fiziksel ve ruhsal olarak daha sağlıklı olacaklarını düşünüyorum
Ay maşallah onlara benimki daha 9 aylık atlaması kanepelere şimdilikAyrıca aşılarını özellikle bu aşamada aksatmayın biz de dışarıdan onlara parazit taşıyabiliyoruz ..... zaten hijyenine dikkat ediyorsunuzdur alerjiniz olmadığını da düşünürsek benim aklıma başka birsey gelmiyorbir de hızlıca kucağınıza atlamasınlar (bizim bir tanesi 6,5 kilo da
)
Rica ederim ; hepimiz aynı kaygıları yaşıyoruz , birbirimize yardımcı olmak gerekir :) .... bizim ikinci kedi sokaktandı ama biz önce veterinere götürmüştük toxo konusunda hassastım onun testini yapmıştı bizim veterinerBenimde geçmiş kan değerlerime baktım değer normal değer diye yazıyor anlamadım ..zaten kedim geleli 7 ay oldu iki kez aşıları oldu iç dış çok ça teması seven kedicik bende konu açmak istedim sağolun cevap verdiniz
En güzeli araştırmak lazım ben başta çok karşı çıktım ama alıştım da şimdi bırakmak sor olurRica ederim ; hepimiz aynı kaygıları yaşıyoruz , birbirimize yardımcı olmak gerekir :) .... bizim ikinci kedi sokaktandı ama biz önce veterinere götürmüştük toxo konusunda hassastım onun testini yapmıştı bizim veteriner