- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 44
-
- Konu Sahibi victoryvivi
O nasıl birsey kiGebelik kolastazı olabilir ihmal etmeyin
O nasıl birsey ki
İlk defa duydum
Okudum simdi evetBen yaşamadım ama olanlardan duydum anlattığıniz duruma benziyor
Evet doktora söyleyeceğim burda okuduğum herseyiBen degil ama arkadasimin basina gelmisti. Safra salgilanmasi ile alakali bir durumdu. Vakit gecmeden doktoruna bir gorun canim. Hatta arkadasim internetten arastirip soylemese doktor safradan olduguna dikkat bile etmiyordu. O yuzden doktoruna sen de belirt bence
Ben 4 gündür cok kasınıyorumBen varım. Dünden beri anlamsız bir şekilde kaşınıyorum. 20 haftalık bu arada. Bugün doktora gittim idrar yolları iltihabindan kaynak li öyle bir sancim vardı ki onu sormayı unuttum. Ama şimdi geçti biraz 2-3 saattir kasinmiyorum
Sağlıklı doğsun da kaşınmanın zarari olmasın bir şekilde idare edebilirimÖncelikle geçmiş olsun. Ilk gebeliğimde doğuma 1,5 -2 ay kala dediğiniz kaşıntıya yakalandım ama ne kaşınma kol va bacaklarda felaket kaşımaktan kanattım her yerimi tüm testler yapıldı birsey çıkmadı. Dr önce telefonda önemsemedi görünce o da şaşırdı. Sadece alerji hapı ve krem verdiler faydası çok olmadı. Doğum yaptıktan 1-2 hafta sonra geçti. Çok üzüldüm insallah sizin öyle olmaz ama bu kaşıntılar doğum yapana kadar geçmiyor
Benim en çok alt bacak ve kol içleriydi.
Geçer inşallah aklına kötü şeyler getirme. Yediğin içtiğin birşey mi dokundu acaba. Mesela ben kereviz yiyince kasinirim.Ben 4 gündür cok kasınıyorum
Kolestaz ise bebek ölümüne bile yol açabiliyoruz anne karnında
Cok korktum suanda
Sabah hemen doktora gideceğim
Siz de devam ederse İhmal etmeyin
Sende teşhis ne konuldu ?Geçmiş olsun birkaç iyi cildiyeye görünün inşallah bendeki gibi kortizon iğneleri gerektirecek kadar ilerlemez canım ..özel birkaç merhemle hapla geçer inş .gerçekten ihmal etme daha epey var doğumuna ...
Bilmiyorum Kİ hiç anlamadımGeçer inşallah aklına kötü şeyler getirme. Yediğin içtiğin birşey mi dokundu acaba. Mesela ben kereviz yiyince kasinirim.
Yok canım meraklanmayın bebeğe, size zarar vermez sadece kaşınmak kötü o yüzden dedim. Doktora gidince rahatlarsınız yönlendirir sizi benimkin de sebep bulunamadı. Cok şükür sağlıklıca doğdu kaşındığımla kaldım yani :)Sağlıklı doğsun da kaşınmanın zarari olmasın bir şekilde idare edebilirim
Zaten tüp bebek bebeğim
5 sene sonra oldu cok korktum yazılanları okuyunca insallah kötü birsey olmaz
Allah sağlık versin yavrunuzaYok canım meraklanmayın bebeğe, size zarar vermez sadece kaşınmak kötü o yüzden dedim. Doktora gidince rahatlarsınız yönlendirir sizi benimkin de sebep bulunamadı. Cok şükür sağlıklıca doğdu kaşındığımla kaldım yani :)