gebelikte kasılma

buseltn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
541
152
103
32
İstanbul
arkadaşlar merhaba 26+3 günlük hamileyim ara ara karnımda sertleşmeler hissediyordum ama son 2 haftadır biraz daha sık bir şekilde karnımın tam ortasında göbek deliğimin altına kadar olan yerde bir sertleşme hissediyorum ovaladığımda geçiyor ama bu bir kasılmamıdır nasıl anlayabilirim? doktorumla durumu paylaştım eliyle rahmi kontrol edip yeri iyi dedi sadece bebek hareket ettiğindede oluyor aynı şey birde ben oturarak çalışıyorum sürekli acaba onundamı etkisi oluyor diye düşünüyorum aynı şikayeti yaşayan oldumu hiç?

Sayı olarak hic tutmadım ozellikle ama onceden 1-2kez oluyordu su an bi 5kez falan oluyodur heralde 10saniye gibi bisey suruyo elimle ovalayınca geciyo
o kadar kasılma normal. bende de oluyordu, doktorum normal dedi. 10 dakikada bir, ritmik gelen kasılmalar önemliymiş. böyle düzensiz ve kısa süreliler değil.

http://www.mumcu.com/braxton-hicks-kasilmalari/

bu sayfayı oku, muhtemelen seninki de bunlardan.

Ya doktorum eliyle boyle baktı rahme zaten yeri iyi dedi ama aklıma takıldı yinede benim cok rahatsız edlyor bide isim dolayısıyla surekli oturuyorum acaba ondanmı oluyor diyede dusunuyorum aslında

Benim de oluyor dr a sordum normal dedi..her gun magnezyum iciyorum.bunun kasilmamaya faydasi var diye biliyorum
İlk gebeligimde son ayima girdigimde sadece karnim sertlesiyordu .dr a soyledim.sanci o dedi.yine de nst ye girdim.orada da sanci cikinca hap verdi mi hatirlamiyorum.ama magnezyum vermisti
Su an gecip gecmedigi onemli...zaten 15 gune kontroller..ins sag salim kucagimiza aliriz insallah

sayisi artmadikça sorun olamz herhalde dr da normal demis, sayisi artarsa yine soyleyin dr aolmadi abska dr ada gorunun, en azindan bir nst ye falan baglasa olurmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…