Kanama,pembe akıntı,kahverengi akıntı,sadece peceteye az bir kan gelmesi vs bunlar her gebelikte farklı şeylerin sinyalleridir. Korkun diye demiyorum bunu. Sadece bir an önce doktorunuza haber verin. Yazılanlarda ya da burada en basit pembe akıntı önemsiz denir. Sizde önemli çıkar belli mi olur. Ya da kan gördün koş denir sizde doktor sıkıntı yok der.
En sağlıklı olanı aklınza ne takılırsa gidin doktora görünün varsın pimpirikli desinler içiniz rahat olur.
Valla arkadaşım başından beri en ufak akıntı görse doktora gitti iğne ilaç hâlâ süreci devam ediyor hatta bazen ciddi kanaması oluyor. Bende de minik bir pembe akıntı geldi önemsemedim. Biraz da sakin biriydim ufacık şeyde doktora gidilmez mantığı normaldir vs dedim. Sonuç iki hafta bebeğim yaşıyor sanarak gezdim ama kalbi durmuş. Anlayacağınız her belirti her gebelikte aynı olmaz. Doktorunuzu bilgilendirin. Sürekli arayacakmıyım diye hiç çekinmeyin. Yeterki siz ve minik sağlıklı olsun
ama korkmayın bir yandan da sakin olup içiniz ferah olsun nasibi varsa ne olursa olsun bebeğiniz size tutunur