Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 21 haftalık gebeyim ve bugün 2 defa burnum kanadı çok şiddetli değil
Yarın gene olursa acile gideceğim
Nette normaldir diyo ama gene sormak istedim
Yaşayan var mı???
Ben gebeliklerimin ikisinde de hep burun kanaması yaşadım. Normalde hiç kanamaz burnum. Vucuttaki kan akışının artmasından oluyor diye biliyorum. Doğumlardan sonra geçti.
Gebelikte kanama başlığınızdan sonra içim bi hoplamadı değil yani de netten neden bakıyorsunuz? Acile gitmeniz gerekiyor, beklememeniz lazım. Başka sorunların da habercisi olabilir, sadece gebelikle ilişkilendirmeyin.
Burun kanaması olabiliyor ama tansiyonunuz yükseldiği içinde kanamış olabilir. Acile yada bir sağlık kuruluşuna, eczaneye gidip ölçtürseniz iyi olurdu. Hamilelikte yüksek tansiyon riskli
20-25.haftalarda kanamisti burnum, doktora gitmiştim zaten trombositlerim düşüktü biraz,normal demişti Dr, tansiyon takibi vermişti Bir hafta,Bir de kan değerlerime bakılmıştı.
20-25.haftalarda kanamisti burnum, doktora gitmiştim zaten trombositlerim düşüktü biraz,normal demişti Dr, tansiyon takibi vermişti Bir hafta,Bir de kan değerlerime bakılmıştı.
Ben gebeliklerimin ikisinde de hep burun kanaması yaşadım. Normalde hiç kanamaz burnum. Vucuttaki kan akışının artmasından oluyor diye biliyorum. Doğumlardan sonra geçti.