Kanamanın durmasına çok sevindim canım benim kanamamın sıklığı malesef arttı artık her gün gelir olduIyiyim kuzum şimdi 8 martta kese görmeye gidecez. Kanamam da azaldı yok diyebilirim hatta. Senin durumun nasıl iyi misin
Ayaklarını havaya diksen iyi gelir mi acaba. Başka doktora gitmek ile çok iyi yaptın. Progestan da hemen çıkıyor aslında bende pazartesi baktırdim değer iyiydi.korkma allahın izni ile bir şey olmayacak yat dinlen eşin ilgilensin biraz ev işleri ileKanamanın durmasına çok sevindim canım benim kanamamın sıklığı malesef arttı artık her gün gelir olduşu an normalde adet dönemim alakası var midir bilmem ama geceden beri durdu gibi bilmiyorum cuma günü farklı bir doktora gittim Bebeğin eşi aşağıda dedi büyük olasılıkla kanmaya o sebep oluyordur dedi.progestan ve hcg tahlilleri istedi hcg normal çıkmış progestan pazartesi çıkacak ama sonuç olarak yapacsk pek bişeyim yokmuş kendiliğinden yukarı çıkmasını beklicem.İnternetten okuduğum kadarıyla yüzde 90 yukarı çıkıyormuş zamanla bakalım canım inşallah hayırlısıyla keseni de görürsün kalp atışını da duyarsın
Amin sag olun. Herhangi bir problem yoktu. Ama kalbi durmasaydı da ayrıntılı ultrasona girdigimizde cikardi herhalde bir anomali.Çok üzüldüm geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın size de asla yaşatmasın.rutin kontroller sırasında kalp atış ritminde bir bozukluk tespit edilmiş miydi ?
Geçmiş olsun cnm peki pregosteron ilacı alıyor musun iğnesi çok etkili evet eş zamanla yukarı çıkıyor bolbol dinlenjn en iyi ilacı bunun bu rabbim acil şifalar versin insallinKanamanın durmasına çok sevindim canım benim kanamamın sıklığı malesef arttı artık her gün gelir olduşu an normalde adet dönemim alakası var midir bilmem ama geceden beri durdu gibi bilmiyorum cuma günü farklı bir doktora gittim Bebeğin eşi aşağıda dedi büyük olasılıkla kanmaya o sebep oluyordur dedi.progestan ve hcg tahlilleri istedi hcg normal çıkmış progestan pazartesi çıkacak ama sonuç olarak yapacsk pek bişeyim yokmuş kendiliğinden yukarı çıkmasını beklicem.İnternetten okuduğum kadarıyla yüzde 90 yukarı çıkıyormuş zamanla bakalım canım inşallah hayırlısıyla keseni de görürsün kalp atışını da duyarsın
Çok Sağol canım amin.evet progestan ilacı kullanıyorum 18 gündür.üç doktor gezdim üçü de iğneye gerek duymadı hapını kullanıyorsun zaten dediler.herkesten iğneyi duyuyorum bana yapmıyorlar anlamadım gitti.Pazartesi günü için riskli gebelik uzmanından randevu aldım bakalım o ne der,esas onun ilgi alanı bu bakalım.Geçmiş olsun cnm peki pregosteron ilacı alıyor musun iğnesi çok etkili evet eş zamanla yukarı çıkıyor bolbol dinlenjn en iyi ilacı bunun bu rabbim acil şifalar versin insallin
Malesef bnden de dün azcık kan geldi.Sonra panik oldum soğuk soğuk ter boşandı fenalaştım dr umu aradım açmadı msj yaZdım. O sırada eşimi aradım geldi hemen. Sonra peçeteye sildiğimde açık pembemsi geliyodu. Tırnak kadar yine geldi. Dr msjıma cvp verdi yarın bhcg baktır die. Bu sabah baktırdım normal artış olmuş progestan verdi. Bu günde kahverengi lekelenmem oldu. Gün içinde arada kahverengi lekelenmelerim oldu. Ama çok korktum gerçekten . Her lavaboya gittiğimde yüreğim ağzımda. Rabbim bebişlerimizi korusun. Gün içinde sadece lavaboya kalktım bütün gün yattım. İnş kesilir
Bu ilacın haftalık olanı var inşallah Dr ondan da verir hapların yanına ek olarakÇok Sağol canım amin.evet progestan ilacı kullanıyorum 18 gündür.üç doktor gezdim üçü de iğneye gerek duymadı hapını kullanıyorsun zaten dediler.herkesten iğneyi duyuyorum bana yapmıyorlar anlamadım gitti.Pazartesi günü için riskli gebelik uzmanından randevu aldım bakalım o ne der,esas onun ilgi alanı bu bakalım.
Günde 2 olan bu ilacı 3 e çıkarsak dedim gerek görmedi onu bile yapmadi ben gerek görsem zaten Yaparım diyo Bakslım Allah'a emanet minik fasulyemBu ilacın haftalık olanı var inşallah Dr ondan da verir hapların yanına ek olarak
Rabbim saglikla kucağına aldirsin inşallah cnmGünde 2 olan bu ilacı 3 e çıkarsak dedim gerek görmedi onu bile yapmadi ben gerek görsem zaten Yaparım diyo Bakslım Allah'a emanet minik fasulyem
Aminnnnn canım çok SağolRabbim saglikla kucağına aldirsin inşallah cnm
İnş canım yaa ben bıktım walla bu lekelenmelerden kan da geliyo kahverengide.Aminn.. aynı durumdayız canım, inşallah saglıklı devam ederse bir gün var aramızda.. genellikle ayakta cok durdugumda bir de suyu az içtiğimde oluyor dikkat etmek lazım.. önce agrı oluyo anlıyorum az sonra akıntı olacagını..
İnş canım yaa ben bıktım walla bu lekelenmelerden kan da geliyo kahverengide.
Dr. Ne dedi sana
İlk zamanlar cok gelmiyodu doktor progestan verdi, bikaç gündür coğaldı daha gidemedim doktora hafta sonu oldugu için, ama dikkatimi cekti yatıp dinlendikçe azalıyor. Ve su içince tabi.. sabretmek lazım..
Acile git bence. Mudahale ederler.Bnmde şimdi yine kan geldi yaa. Sabahki kanın rengi bi değişikti. Şimdi gelenin ise parmağını kesersin kan akarya öyle .
Acile git bence. Mudahale ederler.
Kadin dogumcu olan bir yere git progestan igne yapar.Acil serum takıyo o kadar.
Kadin dogumcu olan bir yere git progestan igne yapar.
Silince gelmesi aktif oldugunu gosterir zaten. Rahimden atiliyor demek ki. Ignesi haptan daha etkili bu ilacin. Sen bilirsin gene de. Hastaneye gitmek istemiyosan da hic kalkmadan dinlen bari.Progestan ilaç içiyorum günde 2 kez. Birde aktif kanamam yok yani peçeteye silince geliyo.
Bnmde şimdi yine kan geldi yaa. Sabahki kanın rengi bi değişikti. Şimdi gelenin ise parmağını kesersin kan akarya öyle .
Silince gelmesi aktif oldugunu gosterir zaten. Rahimden atiliyor demek ki. Ignesi haptan daha etkili bu ilacin. Sen bilirsin gene de. Hastaneye gitmek istemiyosan da hic kalkmadan dinlen bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?