Öyle mi oluyormuş bende yatılı misafirdendolayı çok yorulmuştum artıkbir ara sinir krizi geçiricem sandım arkalarını toplarken6+3 te ilk doktor kontrolümüzde bende düşük riski atlattığımı, kanama alanı olduğunu öğrenmiştim. Bol istirahat ettim ve bol su içtim. Arada kasık ağrılarım da oluyordu ama bir sonraki kontrolde kanama alanı geçmişti. Stres yapmayın bol bol dinlenin.
Bende de kanama alanı vardı fitil kullandım gecti sonraKızlar 7+1 muayenemde kese etrafında minik bir kanama alanı görüldü bayramda yatılı misafirim vardı ve yoruldum çok dinlenemedim sanırım ondan oldu aynı zamanda progestan kullanıyorum doktorum kaybolabilir küçük dedi bebeğin kalp atışı iyiymiş endişe etme dedi istirahat ediyorum sürekli ama bel sızlamam çok bu durumu yaşayan var mı
Bende de kanama alanı vardı fitil kullandım gecti sonra
Bende de kanama alanı vardı fitil kullandım gecti sonra
progestan fitil mi kullandın canımBende de kanama alanı vardı fitil kullandım gecti sonra
İnşallah tatlım çok şükür kanama lekelenme yok 2 hafta sonra kontrolüm ama zaman geçmiyor sankiHiç stres yapma canım istirahat et geçecek allahın izniyle
Dinlenme ve bol su ile mi geçti birde kaç haftalıktın tatlımBende de var canım kontrole gittiğimde yer değiştirmiş ve küçülmüştü
Evetprogestan fitil mi kullandın canım
İnşallah geçerBende kullanıyorum
Aşkım fitil kullanıyorum aslına bakarsan bayramdı vs çok dinlemedim ben normalde çok çok su içen biriydim önceden hamile kalınca azaldı nedense içemiyorum eskisi gibi 13 haftalığımDinlenme ve bol su ile mi geçti birde kaç haftalıktın tatlım
Bende en başından fitil kullanıyorum bayramda yatılı misafir vardı sağolsunlar eşim dışında kimse yardım etmedi 3 kişi hakkımı helal etmiyorum oda ayrı da suyu daha çok içmeye çalışıyorumAşkım fitil kullanıyorum aslına bakarsan bayramdı vs çok dinlemedim ben normalde çok çok su içen biriydim önceden hamile kalınca azaldı nedense içemiyorum eskisi gibi 13 haftalığım
İnşallah tatlımİnşallah geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?