Merhaba sevgili anneler. 14+4 günlük hamileyim bir öncesinde düşük riskim olduğu için fitil olarak progestan kullanıyorum başından itibaren. Ara ara kahve lekelerim oluyordu ama bir kanama alanım yoktu. Geçen hafta peçeteye çok az kan gelince panikle dr a gittim. Bir kanama alanı oluşmuş. muayene etti rapor vs vermedi. bir hafta sonra yani bu hafta tekrar görecek. tabiki ben endişeleniyorum. hala ara ara kahve geliyor. günde 2 kez fitil progestan kullanıyorum. böyle olupta geçen var mı acaba?
Merhaba. Daha önceki gebeliğimde 8. Haftada kanama alanı var dedi ama benim bir kanamam olmadı. Hemen hastanede yattim tedavi vs yapıldı. 13. Haftada geçmiş dedi çok şükür saglikla doğdu.
Simdi yine hamileyim. 6+1 Haftada kanama alanı var dedi yine tedavi vs görüyorum şuan. 6+5 haftalığım inşallah geçer. Ama benim hiç bir lekelenme vs yok.
Merhaba. Daha önceki gebeliğimde 8. Haftada kanama alanı var dedi ama benim bir kanamam olmadı. Hemen hastanede yattim tedavi vs yapıldı. 13. Haftada geçmiş dedi çok şükür saglikla doğdu.
Simdi yine hamileyim. 6+1 Haftada kanama alanı var dedi yine tedavi vs görüyorum şuan. 6+5 haftalığım inşallah geçer. Ama benim hiç bir lekelenme vs yok.