Gebelikte kan sulandırıcı iğneyi ne zaman bıraktınız ?

Cok sagolun cok teskkur ederım.Benım doktorumda cok ıyı ona guvenıyorum ama hep doguma kadar kullandıklarını suyunca ınsanların o kafamı karıstırmıstı.ınsallah sag salım dogsun bebegım Allah buyuk

Hayırlı olsun ınsallah bebegınızı sag salom alırsınız kucagınıza bende 32. De aspırınj 36 da ıgneyı bırakcam ınsallah her sey guzel gıder

Hiç bir sorun olmuyor korkmayın. Devamlı kullanılan ilaç bir seferde kesilince bir boşluğa eminim ki hepimiz düşmüsüzdür ama merak etmeyin. Sonu güzel olsun

Bıraktıktan sonra ben farklı birşey yaşamadım bebekler iyi durumda herhangi bir sorunum yok 30. Haftaya gireceğim sadece ikiz gebelikten ötürü beslenmeme dikkat ediyorum bir de haricinde benim bebeklerin amniyotik sıvısı fazla erken doğum riski teşkil ediyor bunun içinde beslenme önemliymiş dikkat ediyorum bu şekilde benim

Insallah sag salım doğar bebeklerınız.Bu soledıklerınız morel oldu banada cok sagolun.Bende beslenmeme cok dıkkat edıyorum 36. Haftada bırakıcam ıgneyı ınsallah sag salım dogar benm bebegımde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…