- 1 Aralık 2021
- 249
- 79
- 28
- 26
- Konu Sahibi Fantastikivi
-
Testi zaten yaptırmışsınız pıhtılaşma çıkmışHanımlar şimdi ben özele gidiyorum 7 haftalık gebeyim kanda pıhtılaşma çıktı ilk gebeliğim olduğu için hangi testleri yaptırmam lazım bilmiyorum düşük yapmamak için hangi testleri yaptırmalıyım önlem ve iğne için lütfen bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi?
Bana sadece ptz inr testi yapıldı hemotolojiye yönlendirdi önlem olarak coraspin verdi genetik test ve pıhtılaşma testi yapmadı hemotoloji devlette de randevu yok o yüzden iğneye başlamak için özelde hangi testleri yaptırmam lazım onu bilmiyorumTesti zaten yaptırmışsınız pıhtılaşma çıkmış
Simdi doktorunuz iğneninizn ilacınızın dozunu ayarlayıp başlatmalı
Anladım canım o dediğin testi bilmiyorumBana sadece ptz inr testi yapıldı hemotolojiye yönlendirdi önlem olarak coraspin verdi genetik test ve pıhtılaşma testi yapmadı hemotoloji devlette de randevu yok o yüzden iğneye başlamak için özelde hangi testleri yaptırmam lazım onu bilmiyorum
Doktor iğne için birşey demedimiAnladım canım o dediğin testi bilmiyorum
Ben tıbbi genetik bölümünün yaptıgı trombofoli paneli testi var pıhtılaşmaya bakılan o yapıldı sandım
Onda zaten çıkıyor pıhtılaşma
Doktoruna danışmadın mı ne dedi
Sadece coraspin verip hemotoloji ye yönlendirdi beni başka bir şey demediDoktor iğne için birşey demedimi
Normalde kalp atışı duyunca ya da baZen keseyi gorunce başlanıyor dıye biliyorum
Anladım canm benım kendı doktorum belirledi iğne dozunuSadece coraspin verip hemotoloji ye yönlendirdi beni başka bir şey demedi
Benim hamileyken çıktı bu pıhtılaşma test ile ama mesela değer enfazla 12.6 olması gerekirken benim değerim 13.8 çıktıAnladım canm benım kendı doktorum belirledi iğne dozunu
Hamilelik oncesi coraspin başladı
Benım yaptırdıgım testlerde deger olarak yazmıyor canım heterozigot homozigot seklinde yazıyorBenim hamileyken çıktı bu pıhtılaşma test ile ama mesela değer enfazla 12.6 olması gerekirken benim değerim 13.8 çıktı
Benım yaptırdıgım testlerde deger olarak yazmıyor canım heterozigot homozigot seklinde yazıyor
6 tane gene bakıldı
3 tanesınde pıhtılaşma çıktı mesela heterozigot yazıyor
Hamilelik oncesi 100 mg coraspin başladımBenim 4 genim heterozigot ve özellikle faktör V geni ..
Tüp Bebek doktorum 0.4 lük oksapar verdi ve yeterli gördü.
Kendi şehrimde ki kadın doğum doktorum ise buna ek olarak 150 mg Ecopirin verdi ve ısrarla kullan diyor.
Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim …
Siz hangi ilacları kullanıyorsunuz ?
Yani hamilelikte 2 ilaç kullanacaksın öylemi ?Hamilelik oncesi 100 mg coraspin başladım
Hamiline te de 0,4 lük oksapar kullanacagım
Bende 3 gen heterozigot
Evet canımYani hamilelikte 2 ilaç kullanacaksın öylemi ?
Benim 4 gen heterozigot olmasına rağman ben sadece 0.4 lük iğne kullanıyorum .Evet canım
Benımde 3 genBenim 4 gen heterozigot olmasına rağman ben sadece 0.4 lük iğne kullanıyorum .
Üstelik bu durumun kiloyla da alakası varmış .
Homozigot mu 3 üdeBenımde 3 gen
Ama coraspinde ekstra kullanıyorum
Kılomda normal
HeterozigotHomozigot mu 3 üde
Bana sadece coraspin verdi hemotolojiye görün dediBenim 4 genim heterozigot ve özellikle faktör V geni ..
Tüp Bebek doktorum 0.4 lük oksapar verdi ve yeterli gördü.
Kendi şehrimde ki kadın doğum doktorum ise buna ek olarak 150 mg Ecopirin verdi ve ısrarla kullan diyor.
Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim …
Siz hangi ilacları kullanıyorsunuz ?
Kaç gende mutasyon var pekiBana sadece coraspin verdi hemotolojiye görün dedi
Bu testi hamileyken mi yaptırdınız yoksa öncesinde mi?Hanımlar şimdi ben özele gidiyorum 7 haftalık gebeyim kanda pıhtılaşma çıktı ilk gebeliğim olduğu için hangi testleri yaptırmam lazım bilmiyorum düşük yapmamak için hangi testleri yaptırmalıyım önlem ve iğne için lütfen bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?