Gebelikte kan pıhtılaşması ve testler

Fantastikivi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
249
79
28
26
Hanımlar şimdi ben özele gidiyorum 7 haftalık gebeyim kanda pıhtılaşma çıktı ilk gebeliğim olduğu için hangi testleri yaptırmam lazım bilmiyorum düşük yapmamak için hangi testleri yaptırmalıyım önlem ve iğne için lütfen bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi?

Testi zaten yaptırmışsınız pıhtılaşma çıkmış
Simdi doktorunuz iğneninizn ilacınızın dozunu ayarlayıp başlatmalı

Testi zaten yaptırmışsınız pıhtılaşma çıkmış
Simdi doktorunuz iğneninizn ilacınızın dozunu ayarlayıp başlatmalı
Bana sadece ptz inr testi yapıldı hemotolojiye yönlendirdi önlem olarak coraspin verdi genetik test ve pıhtılaşma testi yapmadı hemotoloji devlette de randevu yok o yüzden iğneye başlamak için özelde hangi testleri yaptırmam lazım onu bilmiyorum

Anladım canım o dediğin testi bilmiyorum
Ben tıbbi genetik bölümünün yaptıgı trombofoli paneli testi var pıhtılaşmaya bakılan o yapıldı sandım
Onda zaten çıkıyor pıhtılaşma
Doktoruna danışmadın mı ne dedi

Doktor iğne için birşey demedimi
Normalde kalp atışı duyunca ya da baZen keseyi gorunce başlanıyor dıye biliyorum

Benim hamileyken çıktı bu pıhtılaşma test ile ama mesela değer enfazla 12.6 olması gerekirken benim değerim 13.8 çıktı
Benım yaptırdıgım testlerde deger olarak yazmıyor canım heterozigot homozigot seklinde yazıyor
6 tane gene bakıldı
3 tanesınde pıhtılaşma çıktı mesela heterozigot yazıyor

Benım yaptırdıgım testlerde deger olarak yazmıyor canım heterozigot homozigot seklinde yazıyor
6 tane gene bakıldı
3 tanesınde pıhtılaşma çıktı mesela heterozigot yazıyor

Benim 4 genim heterozigot ve özellikle faktör V geni ..
Tüp Bebek doktorum 0.4 lük oksapar verdi ve yeterli gördü.
Kendi şehrimde ki kadın doğum doktorum ise buna ek olarak 150 mg Ecopirin verdi ve ısrarla kullan diyor.
Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim …
Siz hangi ilacları kullanıyorsunuz ?

Hamilelik oncesi 100 mg coraspin başladım
Hamiline te de 0,4 lük oksapar kullanacagım
Bende 3 gen heterozigot

Bana sadece coraspin verdi hemotolojiye görün dedi

Bu testi hamileyken mi yaptırdınız yoksa öncesinde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…