Geç döllenmeyle kalp atışı sekizinci haftaya kadar görünmeyebilir canım sakin ol sen gönlünü ferah tut güzel düşün inşallah rabbim sakinlik ferahlık versin sağlıkla ilerlesin gebeliğin bizler kalp atışını duyup sonradan bebeğin kalbi duran annelerin çoğunluklaMerhaba arkadaşlar 6+5 haftalık gebeyimmm.Bugun kontrolüm vardı ultrasyonda vajinal muayenede kalp atışını duyamadık 3 gün SONRA doktor tekrar çağırdı çok moralim bozuldu kesem ve embriyo gözüktü ama
8 . haftada bile duyanlar var , aklına kötü getirme , seninki daha hiç duyulmamış , hiç duyulmayınca geç duyulma ihtimali oluyor , ben sata göre 7+3 te zayıf bir kalp atışı duyup 1 hafta sonra duyamamıştık çok farklı durum önce kalbi duyulup sonra duyulmama durumu bizimki aklına kötü getirme , duyulur inşallah seninki kalbini ferah tutMerhaba arkadaşlar 6+5 haftalık gebeyimmm.Bugun kontrolüm vardı ultrasyonda vajinal muayenede kalp atışını duyamadık 3 gün SONRA doktor tekrar çağırdı çok moralim bozuldu kesem ve embriyo gözüktü ama
İns cabimmm içimden hep duyulcak diye geçiyor çok bekledim bu gebeligi Allah'ım yardimci olsun8 . haftada bile duyanlar var , aklına kötü getirme , seninki daha hiç duyulmamış , hiç duyulmayınca geç duyulma ihtimali oluyor , ben sata göre 7+3 te zayıf bir kalp atışı duyup 1 hafta sonra duyamamıştık çok farklı durum önce kalbi duyulup sonra duyulmama durumu bizimki aklına kötü getirme , duyulur inşallah seninki kalbini ferah tut
gittim canım bi şey çıkmadı ama sadece demir eksikliğim varmış her zamanki gibi
Ilk regl 40 gün sonra 1 gün geldi , ikinci 16 gün sonra geldi 3 gün sürdü, sonra da oturdu normal süresinekızlar kürtajdan ne kadar sonra regl oldunuz ?
Aman bir şey çıkmasıngittim canım bi şey çıkmadı ama sadece demir eksikliğim varmış her zamanki gibi
Kürtajdan sonra ilaç içmiş miydiniz hormonalIlk regl 40 gün sonra 1 gün geldi , ikinci 16 gün sonra geldi 3 gün sürdü, sonra da oturdu normal süresine
Hayir doktorum sadece çocuk için 2-3 ay beklememizi önerdi , ama diyetisyenim var konu hakkında bilgili, gidama dikkat ediyorum sadece listemin dışına ayda 1 kere çıkıyorum geri kalana çok kafa yormuyorum doktorum ve diyetisyenim ne derse oKürtajdan sonra ilaç içmiş miydiniz hormonal
Bana adet düzenim oturması ve yapışıklık durumu olmaması için 21 günlük bir ilaç verdi sonrasında rwgl olacağımı söyledi son 3-4 ilacım kaldı bakalım bizede 2-3 adet beklememizi söyledi banada biraz zayıfla demişti bende dikkat ediyorumHayir doktorum sadece çocuk için 2-3 ay beklememizi önerdi , ama diyetisyenim var konu hakkında bilgili, gidama dikkat ediyorum sadece listemin dışına ayda 1 kere çıkıyorum geri kalana çok kafa yormuyorum doktorum ve diyetisyenim ne derse o
Hayırlısı güzeli olacak, en önemlisi sizsiniz ve sizin sağlığınız , hep buna inandım siz de inanınBana adet düzenim oturması ve yapışıklık durumu olmaması için 21 günlük bir ilaç verdi sonrasında rwgl olacağımı söyledi son 3-4 ilacım kaldı bakalım bizede 2-3 adet beklememizi söyledi banada biraz zayıfla demişti bende dikkat ediyorum
Hakkımızda hayırlıaı
Bazen iyiyim bazen neden insanlar normal şeyler yaşarken ben böyleyim diyorum bazen sanki hiç hamilelik yaşamamış gibi dengesiz bir ruh hali varAman bir şey çıkmasınallah sağlık versin nasılsın daha iyisindir umarım
Bende ruh halim çok garip hiç normal hissetmiyorumBazen iyiyim bazen neden insanlar normal şeyler yaşarken ben böyleyim diyorum bazen sanki hiç hamilelik yaşamamış gibi dengesiz bir ruh hali var
Bende aynıyım kimseyi görmek istemiyorum bebek konuşmak istemiyorum başkalarıylaBende ruh halim çok garip hiç normal hissetmiyorum
Etrafımdaki herkese de bi negatiflik bulaştırıyorum
Ben bunu yaşamamak için gidio kaydımı silin dedimbugün aile hekimliğindeki hemşire nasıl gidiyor diye beni aradı ağlayasım geldi ....