Gebelikte kalça ve bacak ağrısı

Bacak değil de kalça ağrısı olmuştu bende.
16+4 deyim dün aksam bile birazcik oldu.

Bacak değil de kalça ağrısı olmuştu bende.
16+4 deyim dün aksam bile birazcik oldu.
Ben 31. haftamdayim ayaga bile zor kalkiyorum o kadar ciddi agrilarim var. Kalsiyum magnezyum demir vitamin vs doktor ne verdiyse kullaniyorum. Bel fitigi gelisebiliyormus bazi gebeliklerde. Merak ettim boyle birsey yasayan var mi ve nasil bir cozum buldu diye. Malum igne ilac kullanmak istemiyor insan geneli c grubu.

Ben 31. haftamdayim ayaga bile zor kalkiyorum o kadar ciddi agrilarim var. Kalsiyum magnezyum demir vitamin vs doktor ne verdiyse kullaniyorum. Bel fitigi gelisebiliyormus bazi gebeliklerde. Merak ettim boyle birsey yasayan var mi ve nasil bir cozum buldu diye. Malum igne ilac kullanmak istemiyor insan geneli c grubu.
Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah arkadaşım.
Benim nadir oluyor değerlerim de şükür iyi.
Doktorun başka öneri söylemedi mi peki?
Şu an ilac kullanamıyoruz ama alternatif tıptan destek alabiliriz.
Benim annemde fıtık var bir arkadaşı orjinal kantaron yağı ve orjinal ev yapımı sirke getirmişti. Bunlari beline sür Allahin izni ile iyi gelecek demişti gercekten cok iyi gelmişti istersen sende dene canım sifanin nereden geleceğini bilemeyiz.
Rabbim tez vakitte şifanı versin inşallah.

Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah arkadaşım.
Benim nadir oluyor değerlerim de şükür iyi.
Doktorun başka öneri söylemedi mi peki?
Şu an ilac kullanamıyoruz ama alternatif tıptan destek alabiliriz.
Benim annemde fıtık var bir arkadaşı orjinal kantaron yağı ve orjinal ev yapımı sirke getirmişti. Bunlari beline sür Allahin izni ile iyi gelecek demişti gercekten cok iyi gelmişti istersen sende dene canım sifanin nereden geleceğini bilemeyiz.
Rabbim tez vakitte şifanı versin inşallah.
Doktorlar bitkisel tedavi hakkında bilgi vermiyorlar. Tek söylediği bir iğne verebileceği ki o da c grubu olduğu için ben yaptırmadım. Bir de sıcak tut dedi o kadar. çok fazla ayakta kaldım ben ondan gelişti bu durum bende. aman sakın uzun süre ayakta kalmayın derim. kantaron yağı ve sirkenin zararı olacagını sanmam bunları deneyeyim bir araştırıp gebelikte uygunsa.
Siz de inşallah sağlıcakla kucağınıza alın.

Doktorlar bitkisel tedavi hakkında bilgi vermiyorlar. Tek söylediği bir iğne verebileceği ki o da c grubu olduğu için ben yaptırmadım. Bir de sıcak tut dedi o kadar. çok fazla ayakta kaldım ben ondan gelişti bu durum bende. aman sakın uzun süre ayakta kalmayın derim. kantaron yağı ve sirkenin zararı olacagını sanmam bunları deneyeyim bir araştırıp gebelikte uygunsa.
Siz de inşallah sağlıcakla kucağınıza alın.
Doktorlar bitkisel ürünlere pek sicak bakmıyorlar zaten🤭
Ben normalde cok hiperaktif biriydim yerimde duramazdım ama hamilelikte nedense çabucak yorulur oldum hemen nefes nefese kalıyorum şimdiden ve ayakta kalınca direk belim ağrıyor 🤦‍♀️ o yüzden sürekli dinlenerek iş yapmaya çalışıyorum, uyarınızı da dikkate alacağım mutlaka.

Inşallah sakıncası yoktur sizede şifa olur.
Hepimiz sağlıkla kavuşalim inşallah yavrularimiza.

Doktorlar bitkisel ürünlere pek sicak bakmıyorlar zaten🤭
Ben normalde cok hiperaktif biriydim yerimde duramazdım ama hamilelikte nedense çabucak yorulur oldum hemen nefes nefese kalıyorum şimdiden ve ayakta kalınca direk belim ağrıyor 🤦‍♀️ o yüzden sürekli dinlenerek iş yapmaya çalışıyorum, uyarınızı da dikkate alacağım mutlaka.

Inşallah sakıncası yoktur sizede şifa olur.
Hepimiz sağlıkla kavuşalim inşallah yavrularimiza.
ne yazık ki önerilmediği yazıyor özellikle kantaron yağını net şekilde önermiyorlarmış :(
ben çalıştığım için okuldu dersti evin sorumluluklarıydı hiç dinlenmedim sonuç ortada :)
ne yapalım bebişlerimiz sağlıklı olsun da her şeyi çekeceğiz :)

ne yazık ki önerilmediği yazıyor özellikle kantaron yağını net şekilde önermiyorlarmış :KK43:
ben çalıştığım için okuldu dersti evin sorumluluklarıydı hiç dinlenmedim sonuç ortada :)
ne yapalım bebişlerimiz sağlıklı olsun da her şeyi çekeceğiz :)
Aaa cok üzüldüm canım onerilmedigine, inşallah tez vakitte sifani bulursun 😞
Uff senin işin gercekten zormuş Allah yâr ve yardımcınız olsun inşallah tez vakitte şifanızı versin Rabbim.

Back
X