Gebelikte kahverengi akıntı..

Vendetta

...............
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
255
4
318
ya ben de7+5 günlük hamileyim gecen p.tesi günü lekelenmem oldu acile gittik
bundan önce de bi düşüğüm ve bi kimyasal gebeliğim olduğu için
daha temkinli davranmaya çalışıyorum.. hamileliğimin başından beri
progestan kullanıyodum doktor bi de proluton iğne verdi yine lekelenmen olursa
hemen vurdur dedi.. dün de yine vurdurmak zorunda kaldım.. şimdi ara ara
yine geliyo bu iğnenin vurulması için en az 4 gün geçmesi
gerekiyomuş n'apçamı şaşırdım.. çok korkuyorum.. sol kasığımda da hafif bi
sancı var biraz da belim ağrıyo aynı durumda olan var mı aranızda??

canım gecmıs olsun. umarım bırsey olmaz baya da ılerlemıs hamılelıgın. valla ben de senın gıbıyım. bir tane dusugum oldu bır de kimyasalım. ilk i boyle kahverengı lekeyle baslamıstı o yuzden sevmıyorum kahverengı lekelerı noırmal dıyemeyecegım. benım doktorum kan olmadıgı surece korkma dıyor ayrı.

en onemlisi sen iki dusukten sonra testler yaptırdın mı bak bende kan pıhtılasması cıktı su an hergun bırsuru ılac ıcıyorum kan sulandırıcılar vs. ona kesin baktır derim allah korusun uzulme bır daha. o dokrotun verdıgı ıgne ne ıgnesıymıs ne ıse yarıyormus ??

ben 2 kez kanama 2 kez kahverengi lekelenme geçirdim. prolutonu haftada 1 kez vuruluyorum hala.19 haftalık gebeyim.kanamam olunca 1 tane vuruldum 1 gün içinde geçti kanamam 2. ve 3. gün kahverengi devam etti.4.gün de siyah gibi oldu ve kesildi.bu 4 günde başka kullanmadım iğneyi.doktoruna danış istersen.
birde progestanı 2 katına çıkardık 8. ve 14. haftalar arası günde 3 kez 2 şer tane içiyordum.çok şükür bugünlere geldik.istirahat et canım. ben 3 aydır yatıyorum.bacaklaRINI HAVAYA KALDIR YAT. birde bol bol su iç. su şişesini elinden düşürme. ben günde 4 litre içiyorum en az.allah yardımcın olsun bebeğini kucağına almak nasip etsin.

canım gecmıs olsun. umarım bırsey olmaz baya da ılerlemıs hamılelıgın. valla ben de senın gıbıyım. bir tane dusugum oldu bır de kimyasalım. ilk i boyle kahverengı lekeyle baslamıstı o yuzden sevmıyorum kahverengı lekelerı noırmal dıyemeyecegım. benım doktorum kan olmadıgı surece korkma dıyor ayrı.

en onemlisi sen iki dusukten sonra testler yaptırdın mı bak bende kan pıhtılasması cıktı su an hergun bırsuru ılac ıcıyorum kan sulandırıcılar vs. ona kesin baktır derim allah korusun uzulme bır daha. o dokrotun verdıgı ıgne ne ıgnesıymıs ne ıse yarıyormus ??

teşekkür ederim tatlım.. benim de ilki kahverengi lekelenmeyle başlamıştı, ben de çok korkuyorum o yüzden..bu gebeliğim de
5. hafta da keseyi gördük, lekelenmeden sonraki
gün de ultrasonda kalp atışlarını duyduk dr. sorun yok dedi
ama 4 gün sonra yeniden bi akıntı olunca işte n'apçamı şaşırdım..
test falan yapmadı dr.um eğer bu da düşerse o zaman bi takım
testlere tabi tutarız dedi..iğne de progestoron hormonu için dışardan
takviye..senin var mı şimdi gebeliğin?

çilekli kusura bakma şimdi tickerını gördüm 6+3 müş Allah bağışlasın bu kez
hayırlısıyla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin..

canım böle bi problemim yok ama geçmiş olsun diyebilirim anca
inş sağlıklı bi gebelik geçirirsin

çok tşk. ederim bugün biraz daha iyiym zaten,
hiç koyu renk bişey gelmedi şimdilik:))

Geçmiş olsun canım.İnş bir an önce geçer.
Benim de tam senin haftandayken 7+6 dıydı galiba kahverengi lekelenmelerim oldu.Hemen doktora gittim bana da ilaç vs vermedi.Dinlen bol bol dedi.Çok şükür geçti.

çilekli kusura bakma şimdi tickerını gördüm 6+3 müş Allah bağışlasın bu kez
hayırlısıyla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin..

canım cok tesekkur ederim inşallah dedigin gibi bu sefer saglıkla alırız bebişlerimizi kucagımıza. sen yine de yorma kendini.. çalışıyormusun bilmiyorum ama bol bol dinlen en onemlisi o galiba.. zaten cok sukur bak kalp atısını da duymussun. :) kal atısı duyulduktan sonra dusuk olma ıhtımalı ıyıce azalıyormus allah korusun. bakalım ben de carsamba gunu gıdecegım. hayırlısıyla bızde goruruz ınsallah kalp atısını. ilk defa gorecegız 3. hamileliğimde :)

benimde gebeligimin ilk haftasinda 2-3 hafta süren alra ara gelen kahverengi lekelenmem oldu doktor progestran verdi ve yataktan kalkmamami söyledi aynen uyguladik 10. gebelik haftasinda gecti cok sükür, ilaclarini al ve dinlen sirt üstü yat hep, gecmis olsun

canım cok tesekkur ederim inşallah dedigin gibi bu sefer saglıkla alırız bebişlerimizi kucagımıza. sen yine de yorma kendini.. çalışıyormusun bilmiyorum ama bol bol dinlen en onemlisi o galiba.. zaten cok sukur bak kalp atısını da duymussun. :) kal atısı duyulduktan sonra dusuk olma ıhtımalı ıyıce azalıyormus allah korusun. bakalım ben de carsamba gunu gıdecegım. hayırlısıyla bızde goruruz ınsallah kalp atısını. ilk defa gorecegız 3. hamileliğimde :)

çalışmıyorum ama şuan için aksilikler üstüste zaten çalışsam
daha iyiydi yani:)) eşimin işi dolayısıyla il değiştirmemiz gerekti
2 gün önce eşim yeni kalcamız yere gitti orda ev falan tutçak işte
ben de olabileceğim en kötü yerde kayınvalidemlerdeyim..:))
ama dediğin gibi kalp atışını duyduktan sonra düşük riski %3e düşüyomuş
yine de dikkat etmek lazım tabii..ben senin de kalp atışlarını görebilcene inanıyorum
inşallah da öyle olur..

benimde gebeligimin ilk haftasinda 2-3 hafta süren alra ara gelen kahverengi lekelenmem oldu doktor progestran verdi ve yataktan kalkmamami söyledi aynen uyguladik 10. gebelik haftasinda gecti cok sükür, ilaclarini al ve dinlen sirt üstü yat hep, gecmis olsun

geçmiş olsun canım ve tşk.ederim.. gerçekten böyle durumlarda en iyisi
dinlenmek ve stresten uzak durmak sanırım..

ay yazıkk ..napıcaksın işte. aman şartlar ne kadar kotu olursa olsun takmamaya calış. kocanla bebişinle yeni evinizde güzel gunleri dusun .. bende çarş inş dedigin gibi mutlu mutlu donerım.. kendine cok dikkat et sevgiler..

ay yazıkk ..napıcaksın işte. aman şartlar ne kadar kotu olursa olsun takmamaya calış. kocanla bebişinle yeni evinizde güzel gunleri dusun .. bende çarş inş dedigin gibi mutlu mutlu donerım.. kendine cok dikkat et sevgiler..

haklısın canım hep iyiye yorup iyi düşünmek ve stres yapmamak lazım
herşeyin de hayırlısı bi yerde
çarşamba günü haber ver mutlaka ve
sen de kendine çok dikkat et...

selam arkadaşlar.benim de ilk düşükten sonra bu 2. bebeğim.şu an 6+5 iz.1 hafta önce kahverengi akıntım oldu.1 gün sürdü.progestana başladım.bir daha olmadı bu tür bir akıntı.Ancak kesemin etrafında kan pıhtisi görünüyor.Yarın doktora gidicem kan pıhtısının durumunu görmek için.İnşallahhh kalp atışını da alırız.korkuyorum çok.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

aynısı bende yaşadım canım bir sabah bir kalktım kanama olmuştu hamileliğimin başında günde 2kez progestan içiyordum ve senin gibi 3günde 1proluton iğne vuruluyordum hep yattım kalkmadım arada evde gezindim bunun dışında tüm günüm yatmakla geçti şükürki hepsi geçti bebişim iyi rahmimde kapalıymış sorun yok korkma yani kanama kırmızı ve parçalı değilse korkmana gerek yok dedi doktor

bende kahverengi akıntı yaşıyorum.hattta topic bile açtım bugün.son adetim 23 agustos.23 eylülde adet olmadım hamile kaldım.23 rylülden beri ara ara kahverengi akıntı ve kasık ağrım var.düşük tehlikesimi yani.daha keseyi göremedik henüz

bende kahverengi akıntı yaşıyorum.hattta topic bile açtım bugün.son adetim 23 agustos.23 eylülde adet olmadım hamile kaldım.23 rylülden beri ara ara kahverengi akıntı ve kasık ağrım var.düşük tehlikesimi yani.daha keseyi göremedik henüz

canım hemen doktora git doktor kesenin bozulup bozulmadığına etrafında kanama olup olmadığına bakıyor ayrıca bebeğin kalp atışınıda duymak istedi

benim de son adetim 29 ağustostu.27 eylülde adetim geldi,bugüne kadar da sürekli kahverengi bazen azalıyor.yavru ağzı akıntı gibi kahverengi gibi,tıpkı adet başlangıcı yani.ama 1 hafta olacak yarın ve hala sökülmedi adetim.benim hiç böyle olmazdı.sen hamileliğini nasıl öğrendin.ben bu sabah test yaptım negatifti.belim de çok ağrıyor.off çok moralim bozuk.yerleşme kanamsı olsa bu aralar idrarda çıkmalıydı heralde değilmi.

canım doktorlar her akıntıyı(kahverengi ya da kırmızı)düşük tehlikesi olarak görüyor.progesteron eksikliği düşük nedeni olabiliyormuş bu nedenlede progesteron içeren ilaçlar veriyorlar ve çoğu zaman kanama kesiliyor.ihmal etme bence doktora git hemen.Gerçi her şey Allah'tan biz sadece çaba gösteriyoruz.

Back
X