• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kahverengi akıntı.kızlar yardım lütfen!

cicek8182

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
6.883
7
156
Diğer
kızlar gebeliğim 5+6 oldu

1 hafta önce kahverengi akıntım oldu bi kaç gün sora geçti ama tekrar aynı şekilde başladı

doktorum progestan verdi.hiç kalkmadan dinlenmemi söledi

uygulluyorum bende.

bu konuda tecrübesi olanlardan yardım istiyorum.

sizler neler yaşadınız;geçtimi düşük mü oldu yardım ederseniz çok seviniiriim

aynen bende senin haftalarında aynı durumu yaşadım
progestan kullandım 3 ay boyunca
şuan kızım 1.5 yaşında
sen de saglıkla al inş bebegini
bol bol yat dinlen.imkanın varsa annene git yada o gelsin
doktor baan bitek wc ye gitmek için yerinden kalkacaksın demişti
amann cok dikkat et

ben de ayni seyi yasiyorum. lekelenme oldu iki gun once, hala devam ediyor ama azaldi gibi. dr progesteron verdi. insaallah gecer diye bekliyorum. bu bebegimi de kaybetmek istemiyorum. ama tabii ki saglikli, hayirli ise olsun diyorum. allah hakkimizda hayirlisini yazsin...
insallah saglikli bebeklerimizi kucagimiza aliriz,,

kızlar geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda geçer sıkıntılarınız.benim bebeğimde tüp bebek bende 13 hafta boyunca yattım progestan kullandım aman çok dikkat edin kızlar.dr un dediğinden şaşmayın.ne diyorsa onu yapın.bana ilk 3 ay eşim yemek yaptı mutlaka birilerinin size yardımcı olmasını sağlayın.Allah yardımcınız olsun

bende 5 hftalık hamileyken kahverengi lekelenmem oldu
doktor progesteron verdi
fakat kanamam çogaldı ve beş gün sonrada düşük yaptım
seni korkutmak istemem ama çok dikkat et
eğer lekelenmede azalma varsa progesteron işe yarıyor demektir
geçmiş olsun canım

geçmiş olsun kızlar.hemen ümitsizliğe kapılmayın yinede,benmde hamileliğimin 4.haftasında olmuştu.çok yoğun kahverengi akıntı şeklinde başlayıp,yine aynı renk kanama şeklinde devam etti.tüm tetkikler yapılmasına rağmen sebebi de bulunamıyordu.dr.12 hafta hiç ayağa kalkmadan yatmamı söylemişti.sonradan başka bir doktordan anneler kız çocuklarına hamileyken hormonlar sebebiyle bu tarz kanamaları olabilir normaldir demişti.dediği çıktı gerçekten de kızım oldu,şuan 10 yaşında opuyorumnanaktan

aayyy kızlar inşallaaaah çoğunuzunki gibi iyi sonuçlanır
zaten 3 bebişimin kalbi durduğu için kaybettim budA gitmesin die elimden geleni yapcam
akıntıyı yaşayanlar ne zman bitti akıntılarınız yazarsanız ümit olcak benim için

benimde aynı durum olmuştu. doktor progestan verdi, 10 gün kullan, wc için kalk yataktan dedi. işten 10 gün izin aldım, yüksek lisans sınavlarım vardı o hafta da aksilik işte. yattığım yerden çalıştım, sınav saati taksiye bindim gittim sınava girdim çıktım, taksiye bindim döndüm eve. 10 gün böyle geçti. kahverengi akıntı bitti. ilaç da bitti. tekrar içmedim ilaç doktorum vermesine rağmen. çünkü lekelenmem yoktu. çok şükür şimdi 22 haftalık gebeyim :)

allah tamamını getirsin canım yaaa
akıntılar bittikten sora normal hayata devam ediosun dimiii
bide rangi açılarak normal akıntıya mı dönüo yoksa birden kesilio mu

Canım kuşum çok dikkat et kendine...
Biliyorum yatıyorsun ewde annenler bakıyor sana ama wc dışında bencede kalkma hiç...

saol canım dikkat ediorum
sen topikte akıntılarımın tekrar başladığını kaçırmışsın
burda farettin galibaaa
doktora da gittim ilaçta verdi

saol canım dikkat ediorum
sen topikte akıntılarımın tekrar başladığını kaçırmışsın
burda farettin galibaaa
doktora da gittim ilaçta verdi

insallah gecer akintin, progesteron verdi degil mi doktorun.. cok fazla takip etmiyorum da ben :) ama dusecegi varsa duser. ne yaparsan yap kimi zaman ise yaramaz, insaallah saglikli bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz... :emir_bebek:
cok pardon, basligi sen acmissin farkinda degilim rezaaallllett!

geçmiş olsun kızlar.hemen ümitsizliğe kapılmayın yinede,benmde hamileliğimin 4.haftasında olmuştu.çok yoğun kahverengi akıntı şeklinde başlayıp,yine aynı renk kanama şeklinde devam etti.tüm tetkikler yapılmasına rağmen sebebi de bulunamıyordu.dr.12 hafta hiç ayağa kalkmadan yatmamı söylemişti.sonradan başka bir doktordan anneler kız çocuklarına hamileyken hormonlar sebebiyle bu tarz kanamaları olabilir normaldir demişti.dediği çıktı gerçekten de kızım oldu,şuan 10 yaşında opuyorumnanaktan

:) acaba kizimiz mi olcak yaa

Benimde neredeyse 15 gün süren ara ara kanamam, ara ara kahverengi akıntım oldu. Hiç kalkmadım. Şu an 19 haftalık hamileyim 16. haftama kadar neredeyse 4 defa doktora gittim kanamamdan dolayı. En son olan en uzun sürendi 15 gün yatırdı beni. Şimdi karnımda kocaman oldu bebeğim Allahın izniyle hareketini hissediyorum :) Umutsuzluğa kapılmayın ,çok zor çok sıkıntılı ama geçer inşallah!

Benimde neredeyse 15 gün süren ara ara kanamam, ara ara kahverengi akıntım oldu. Hiç kalkmadım. Şu an 19 haftalık hamileyim 16. haftama kadar neredeyse 4 defa doktora gittim kanamamdan dolayı. En son olan en uzun sürendi 15 gün yatırdı beni. Şimdi karnımda kocaman oldu bebeğim Allahın izniyle hareketini hissediyorum :) Umutsuzluğa kapılmayın ,çok zor çok sıkıntılı ama geçer inşallah!

inşalllaah sağlıkla doğsun
ozamanda kocaman olsun bebişin ne mutlu sana:nazar:
evet ne olcağını düşünmekten gerçekten zor geçioo.bi taraftanda alışıosun.ilk çok korkmuştum.
allah hepimiizin yardımcısı olsun

Benimde kanamam olmuştu, sonrasında 1 hafta kahverengi akıntı devam etti.6 haftalık hamileydim o zaman. Progestan kullandım ve dinlendim. Şimdi 21. haftadayız. opuyorumnanaktan

evet ilaç bitmeden daha normal akıntı rengine dönüşüyor. hiç kalkma, yat, dinlen. 10 günde atlatırsın allahın izniyle. sonrasında da dikkatli ol. 4 ay temizlik yapmadım ben. süpürmedim silmedim hiç. annemden allah razı olsun o geldi hep temizlik için. akıntın normale döndüğünde bile oturur durumda durma tv falan izlerken, uzat ayaklarını, ohhh.

benimde 5. haftamda kanamam ve kahve lekeler oldu.. gece acile gittik oradaki doktor korkuttu beni aynen size dediği gibi yat 90 gün asla kalkma falan.. sonra asıl doktoruma gittim oluyo dedi her hamilede bebeğin rahme yerleşmesiymiş progestanıda çok kullanma 10gün sonra bırak dedi.. progestanı kullanmaya başlayınca 3 gün içinde bitiyo zaten lekeler.. sonra bıraktım (ne iğrenç bi ilaçtır o ya.. sarhoş ediyo resmen) şimdi iyiyim ama bazı doktorlar mı abartıyo acaba 3 ay yat falan.. ultrasonda kan kesesi gözükmediyse düşük tehliken yoktur diye düşünüyorum ama insan çok korkuyo genede..

Benimde sanirim ayni haftada oldu. Ustelik pembemsi acikrenk kandi. Ama ALLAH a sukur birsey olmadi. Hamileligim hala devam ediyor. Doktor dinlenmemi soylemisti. Bende oyle yaptim. Herhangi bir ilacta kullanmamistim. Umarim bebegin iyi olacak iyi dusun olumlu olur insaallah...

Back
X