Bana da verdi ilk haftalar olunca zaten 1 kere içince çıkıyorsun tuvalete üstünde ölçü bardağı var ben onla bir tam içtim bir kere sonra da hergün kuru kayısı ve bol su ayrıca kefir tükettim bir daha da olmadı25 haftalık olduk şimdiye kadar hiç yaşamadım ilk haftalar yaşamıştım sigarayı bırakınca ama sonradan geçti 3 aydır çok rahattım. Yemek bile doğru düzgün yiyemiyorum sanki hiç acıkmıyorum son bir iki haftadır bütün sistem alt üst oldu nerdeyse acaba hafta ilerledikçe bunlar normal mi ? Doktor duphalac vermişti kullanma sıklığını hiç sormadım sürekli alınan bir ilaç mı kullananlar varsa yazabilir mi
Ben de bir iki kez içtim düzelmişti sonrasında ama şimdi son bir haftadır bir anormalim. Belki de bebek büyüdükçe normal bilemiyorum.Bana da verdi ilk haftalar olunca zaten 1 kere içince çıkıyorsun tuvalete üstünde ölçü bardağı var ben onla bir tam içtim bir kere sonra da hergün kuru kayısı ve bol su ayrıca kefir tükettim bir daha da olmadı
Aa ben kullandım. 15 ml kadar gunde 1 kez su kadar gun falan demedi Dr. Oyle ılac gb her gun kullanmamı soylemedı Zaten ertesi gün mu gecesine mı cıkıyorsun direk tuvalete. Bi daha kabız olana kadar ıcmedım . Ama gorumcem içmişti kutu gibi ölceği var 30 ml onun Max ı. Oyle ıctı. haftada 2 kez sureklı kabız oldugundan devamlı kullandı cocuk dogana kadar. bence sen de sormalısın. kişiye özel herkesin doktoru bagırsagı kendıne. Korkarım ben oyle seyden.25 haftalık olduk şimdiye kadar hiç yaşamadım ilk haftalar yaşamıştım sigarayı bırakınca ama sonradan geçti 3 aydır çok rahattım. Yemek bile doğru düzgün yiyemiyorum sanki hiç acıkmıyorum son bir iki haftadır bütün sistem alt üst oldu nerdeyse acaba hafta ilerledikçe bunlar normal mi ? Doktor duphalac vermişti kullanma sıklığını hiç sormadım sürekli alınan bir ilaç mı kullananlar varsa yazabilir mi
O da gavisvom gibi bir ilaç bir sakıncası yokBen de bir iki kez içtim düzelmişti sonrasında ama şimdi son bir haftadır bir anormalim. Belki de bebek büyüdükçe normal bilemiyorum.
Ben bir iki kez içtim başlarda bir iki saate rahatlatmıştı. Ama belki iki haftada bir falandı. Görümceniz tüm gebelik boyunca o şekil mi ilerledi yani?Aa ben kullandım. 15 ml kadar gunde 1 kez su kadar gun falan demedi Dr. Oyle ılac gb her gun kullanmamı soylemedı Zaten ertesi gün mu gecesine mı cıkıyorsun direk tuvalete. Bi daha kabız olana kadar ıcmedım . Ama gorumcem içmişti kutu gibi ölceği var 30 ml onun Max ı. Oyle ıctı. haftada 2 kez sureklı kabız oldugundan devamlı kullandı cocuk dogana kadar. bence sen de sormalısın. kişiye özel herkesin doktoru bagırsagı kendıne. Korkarım ben oyle seyden.
Evet 4 5 aylık falandı basladıgında sureklı kabız oldu ve sürekli de içti. Haftada 2 kesin içerdi yani. Gercekten ben ondan gorup de Dr uma sorup ıcmıstım 36. Haftada dogdu bebek zaten kac hafta kala bıraktı tam bılmıyorum :))Ben bir iki kez içtim başlarda bir iki saate rahatlatmıştı. Ama belki iki haftada bir falandı. Görümceniz tüm gebelik boyunca o şekil mi ilerledi yani?
İçiliyordur o zaman :) zaten bitkisel bir ilaç da acaba alışkanlık kazanır mı vücut diye düşündüm. Yapacak bir şey yok kabızlık hepsinden kötüEvet 4 5 aylık falandı basladıgında sureklı kabız oldu ve sürekli de içti. Haftada 2 kesin içerdi yani. Gercekten ben ondan gorup de Dr uma sorup ıcmıstım 36. Haftada dogdu bebek zaten kac hafta kala bıraktı tam bılmıyorum :))
Herseyın devamlı kullanımı zararlıdır illa ki. Dr a danıs sen dediğim gibi:)İçiliyordur o zaman :) zaten bitkisel bir ilaç da acaba alışkanlık kazanır mı vücut diye düşündüm. Yapacak bir şey yok kabızlık hepsinden kötü
Tamamdır teşekkür ederimHerseyın devamlı kullanımı zararlıdır illa ki. Dr a danıs sen dediğim gibi:)