• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte iştahsızlık

humeyracn

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
6
Merhaba hanımlar 8 hafta 4 günlük gebeyim ama iştahım inanılmaz kapalı mutfağa bile girsem midem bulanıyor özellikle akşam daha çok bastırıyor yemek yiyemiyorum ne yapsam düzelir fikri yada bilgisi olan var mı Yemek yemeyince başım da çok ağrıyor :( günde 1 öğün yemek bebeği etkiler mi

Merhaba hanımlar 8 hafta 4 günlük gebeyim ama iştahım inanılmaz kapalı mutfağa bile girsem midem bulanıyor özellikle akşam daha çok bastırıyor yemek yiyemiyorum ne yapsam düzelir fikri yada bilgisi olan var mı Yemek yemeyince başım da çok ağrıyor :( günde 1 öğün yemek bebeği etkiler mi
Su zamanlarda ne yersen ye zaten bebek sendekileri kullaniyor. 3 aydan sonra damak tadi olusacak. Yeme icme daha onemli olacak. Suan bu durum cok normal. Ben de hicbir sey yiyemiyorum istahli istahli yedigim tek sey meyve.
Doktorum ne yiyebiliyosan ye canini sıkma dedi. Ben de kasarli tost yedim ve et suyuna corba ictim. Yogurt yemeye calistim. Muz yedim. Kuruyemis tukettim. Köfte yemeye calistim. Cesit çeşit omlet yaptim ama inan cogu tabakta kaldı yiyemedim.
Özetle uzme yani kendini ne yiyebiliyosan ye.

Merhaba hanımlar 8 hafta 4 günlük gebeyim ama iştahım inanılmaz kapalı mutfağa bile girsem midem bulanıyor özellikle akşam daha çok bastırıyor yemek yiyemiyorum ne yapsam düzelir fikri yada bilgisi olan var mı Yemek yemeyince başım da çok ağrıyor :KK43: günde 1 öğün yemek bebeği etkiler mi

Yememek bebeği etkiler çünkü siz yemesseniz oda beslenemez.
Takviye vitamin alıyorsunuz dimi? Folik asit ve diğer vitaminler?
Kussanız bile yemelisiniz azar azar.
Hiç yememek olmaz.

Yememek bebeği etkiler çünkü siz yemesseniz oda beslenemez.
Takviye vitamin alıyorsunuz dimi? Folik asit ve diğer vitaminler?
Kussanız bile yemelisiniz azar azar.
Hiç yememek olmaz.
Evet folik asit kullanıyorum aynı hap içerisinde vitaminler de var

Su zamanlarda ne yersen ye zaten bebek sendekileri kullaniyor. 3 aydan sonra damak tadi olusacak. Yeme icme daha onemli olacak. Suan bu durum cok normal. Ben de hicbir sey yiyemiyorum istahli istahli yedigim tek sey meyve.
Doktorum ne yiyebiliyosan ye canini sıkma dedi. Ben de kasarli tost yedim ve et suyuna corba ictim. Yogurt yemeye calistim. Muz yedim. Kuruyemis tukettim. Köfte yemeye calistim. Cesit çeşit omlet yaptim ama inan cogu tabakta kaldı yiyemedim.
Özetle uzme yani kendini ne yiyebiliyosan ye.
Çok sağolun inşallah biraz da olsa bu durum düzelir :)

Back