Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doktora gittin mi? Ben yaşadım ama benimki tüp bebek ve doktor kontrolündeydimm. Tutunmayı sağlayan iğne falan yapıldı. Önemli bu. Doktora gitmen lazım gitmediysenKızlar acil yardımmmm
Gebeliğin ilk ayında kanaması olupta sağlıklı gebelik yaşayan var mı bildiğiniz adet kanaması gibi 2 defa kanamam oldu
Doktora gitmeni tavsiye ediyorumKızlar acil yardımmmm
Gebeliğin ilk ayında kanaması olupta sağlıklı gebelik yaşayan var mı bildiğiniz adet kanaması gibi 2 defa kanamam oldu
Doktora gittim bana önce dış gebelik dendi değerim dünkü doktoruma göre iyi artıyormuş dünkü doktorum alttan ultrasonla baktı 2-3 mmlik birşey gördüğünü söyledi kese olabilir dedi ama benim kanamam var ve doktor bunu biliyorCanım doktora gittin mi? Ben yaşadım ama benimki tüp bebek ve doktor kontrolündeydimm. Tutunmayı sağlayan iğne falan yapıldı. Önemli bu. Doktora gitmen lazım gitmediysen
Doktora gittim ama adet kanaması gibi kanamam olmasına rağmen pazarı bekleyelim bi ihtimal sağlıklı gebelik olabilir dediDoktora gitmeni tavsiye ediyorum
Merhaba kanama mı oldu lekelenme mi acaba nasıl anladınız? Ben progestan kullanıyorum şuan tüp benimde ama progestan kalıntılarında kahvelikler görüyorum hafif hafif normal midirCanım doktora gittin mi? Ben yaşadım ama benimki tüp bebek ve doktor kontrolündeydimm. Tutunmayı sağlayan iğne falan yapıldı. Önemli bu. Doktora gitmen lazım gitmediysen
Bildiğin kırmızı adet kanaması oldu yoğun kuzum. Lekelenme değildi. Doktoruna sor mutlaka lekelenmeni. Hiç bir kanama veya lekelenme normal sayılmıyoe, takip edilmesi gerekir.Merhaba kanama mı oldu lekelenme mi acaba nasıl anladınız? Ben progestan kullanıyorum şuan tüp benimde ama progestan kalıntılarında kahvelikler görüyorum hafif hafif normal midir
Yarın sorayım bir teşekkür ederimBildiğin kırmızı adet kanaması oldu yoğun kuzum. Lekelenme değildi. Doktoruna sor mutlaka lekelenmeni. Hiç bir kanama veya lekelenme normal sayılmıyoe, takip edilmesi gerekir.
Sonuç ne oldu acaba şu an aynı durumdayımDoktora gittim ama adet kanaması gibi kanamam olmasına rağmen pazarı bekleyelim bi ihtimal sağlıklı gebelik olabilir dedi