• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

selenayoga

Nagual
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2018
9
9
1
merhaba arkadaşlar,
yaklaşık 1 yıldır insülin direncimden dolayı glucophage kullanıyorum ve çok memnunum. hem tok tutuyor hem şekerimi dengede tutuyor . gebelik döneminde kullananlar var mı merak ediyorum bazı doktorların kullandırdığını duydum. :anneadayı: bilgisi olan varmı acaba ?:KK200:

Merhabalar 😊 ben de aynı ilacı kullanıyorum. İnsülin direncim sınırda çıkmıştı hiçbir şey yapmadan, yedikleme bile dikkat etmeden 6 kilo verdim. Bu ilacın gebelik başlangıcında bebeğin tutunmasını kolaylaştırdığını okumuştum. Sizin gebelik durumunuz oldu mu? Kullandınız mı bu ilacı?

merhaba arkadaşlar,
yaklaşık 1 yıldır insülin direncimden dolayı glucophage kullanıyorum ve çok memnunum. hem tok tutuyor hem şekerimi dengede tutuyor . gebelik döneminde kullananlar var mı merak ediyorum bazı doktorların kullandırdığını duydum. :anneadayı: bilgisi olan varmı acaba ?:KK200:
banada bugün glukofen verdiler tup bebek transfer asamasindaydim

çok sevindim çok teşekkür ederim bilginiz için inşallah bi aksilik olmaz canım
Yok yok olmaz tüp bebek profesörü metformin içerdiği için bundan sonrası beynini etkiler bebeğin demişti. Ama ilk zamanlar pco kontrol altına alınmazsa düşüğe sebep olabilir kullan yani

Yok yok olmaz tüp bebek profesörü metformin içerdiği için bundan sonrası beynini etkiler bebeğin demişti. Ama ilk zamanlar pco kontrol altına alınmazsa düşüğe sebep olabilir kullan yani
çok sağol içim bi nebze rahatladı çok sağol ben dondurulmuş embriyo transferi olcam persembe günü o yüzden bugün dahiliyeden konsultuyasyon için onay almaya gittigimde 3. gun testimde şeker yüksek çıkmış dedi sonra açlık tokluk testleri yaptı ve glikofen başlıcam kararıda bi hafta sonra vercem dedi

çok sağol içim bi nebze rahatladı çok sağol ben dondurulmuş embriyo transferi olcam persembe günü o yüzden bugün dahiliyeden konsultuyasyon için onay almaya gittigimde 3. gun testimde şeker yüksek çıkmış dedi sonra açlık tokluk testleri yaptı ve glikofen başlıcam kararıda bi hafta sonra vercem dedi
Homa mı bakmışlar ki çıksın ilaçla kontrol altına alınır canım sorun yok ben baya kullandım

Back
X