• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte ikili test..

emus

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
217
0
16
İstanbul
mrhblar kızlar..

ben 12 haftalık hamileyim sabah dr a gittik 2li test yapalım dedi ben istemedim sonuç kötü çıksa 3lü test yapılacak Amniyosentez yapılacak gerek duymadım çünkü kötü çıksa bile aldıramam ben..hastamı değilmi diyeceğime hiç yaptırmam testi daha iyi..hem sonuç kötü olup sağlıklı bebekleri olanlar var sonuç iyi oolupta sağlıksız olanlarda var.. bilmiyorum doğrumu yapıyorum.. benim gibi 2 li test yaptırmayan varmı? hayırlısı Allah tan.. Allah herkesin bebeğini sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin..:16:

ben hamıleleıqım boyunca hıcbır test yapdırmadın sadece aylık kontrollerime qıdıyodum Allah korusun sonuç yanlış cıksa 9 ay boyunca ne yatacan ne kalkdıqın bellı olacak rabbım hayırlısını versın rabbımın herverdıqıne sukurler olsun...

ben hamıleleıqım boyunca hıcbır test yapdırmadın sadece aylık kontrollerime qıdıyodum Allah korusun sonuç yanlış cıksa 9 ay boyunca ne yatacan ne kalkdıqın bellı olacak rabbım hayırlısını versın rabbımın herverdıqıne sukurler olsun...

doğru söylüyorsun cnm hayırlısı Allah tan

Back