Gebelikte İdrar Yolu ENFEKSİYONU!

valla canım daha önce benim arar ara yanma oluyordu dr cravit diye ilaç verdi onu kullandım..sonraları olunca sıcak su torbasını bacak arama koyuyordum 2 dk da geçiriyordu...şimdi dr gittim kasık ağrısını söledim çok ilerlemiş o nedenle ağrıyo dedi...
canım sen hamilesin belki ondandır dr sor mutlaka...ben hamile değilim dr tahlil sonucu söledi...

iki gündür çok fazla su tüketiyorum ve kasık ağrım bugün yok çok şükür.birde üşütmemek lazımmış ayakları.işte bebeğim küçük ne antibiyotik ne karnıbahar suyu içemiyorum yasak.acıysa tutunca dayanılmaz malesef...

kasık ağrım hamileliğimden de kaynaklanıyor olabilir evet.
bende de hiç belirti yoktu öğrendiğimde.
üç defa test yaptırdım hepsinde çıktı ama çok fazla değil sanırım.
kullandığım ilaç biteli fazla su da tüketmiyorum. yarın gidip bi test daha yaptırmam gerekiyor sanırım.
su içmek benim için o kadar zor ki..
midem bulanıyor artık sudan

bende fazla su içemiyorum malisefff..işkence gibi ama napalım..
eşimde aksine çok su içiyor...sen ne zaman su içerse bir bardakta bana içir zorlada olsa dedim:)

Monural bende de işe yaramadı .Agumentin işe yarar umarım..mafoldumben

bende de çıktı,kasıklarım çok ağrıyordu sebebi buymuş meğer.
infex diye bir antibiyotik verdi dr,2 gündür kullanıyorum ama içim hiç rahat değil.prospektüsünde gebelikte zararsızdır dşiye de yazmıyor.doktoruma güvenmeli miyim sizce?suyu da çok tüketiyorum bu arada

Bende geçirmiştim,antibiyotik takviyeli serum yedim,sonra antibiyotik kullandım,mutlaka kullan ilacını, merak etme hiç bişey olmaz,hatta enfeksiyon geçmezse bebeğe zarar verir..şimdi doğum yapalı 3 ay oldu..Geçmiş olsun arkadaşım..

tşk ederim norsis,ben de kullanıyorum ilacı inş. bişey olmaz bebeğime..sen de güle güle büyüt bebişini.

ben 31+3 günlük hamileyim ve başından beri sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum monurolde kullandım geçiyor ama sonra tekrar ediyor bol sıvı almayada özen gösteriyorum ama fayda vermiyor bugüne kadar 2 kutu alfasilin 1 kutu suprax birde hastanede damardan yapılan bi antibiotik kullandım benimde içim rahat değil ama penisilin grubu antibiotikler zararsızmış hem doktorum söyledi hemde eczacı tanıdık bu enfeksiyon bende doğum sancısı bile yaptı aman dikkat edin idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma sebep oluyor bende çok korkuyorum bu yüzden......

kızlar benim de idrarımda ileri derecede bakteri çıktı.doktor monural şase verdi ama ağrılarım devam ediyordu.bende karnıbahar kürü yaptım.ağrım kasıklarımdaydı ve çok şiddetliydi.ama 2 gündür yaptığım karnıbahar kürü ile ağrı şimdi alt bölge de yani kasık altında ve hafif.birde karnıbahar kürü zararlı mı gebelikte hiç biriniz bişi yazmamış ya.ben gene de denedim ve bebeğimin hareketleri azaldı.çok kıpırdamıyor.çok korkuyorum.bence bebeğe zararlı.kürü bırakıcam.umarım zararı yoktur.dr.umada soramıyorum.bence denemeyin.dr. ne veriyorsa onu için.ben gene size bilgi vericem.biraz daha bekliycem zaten haftaya gene tahlil istedi dr.um.bakalım ne çıkıcak...((

slm umarım cvp verirsiniz benim de idrar yaparken sonuna doğru acaip bi acı hissediyorum tam boşaltım olmuyor o yüzden.tahlillerde bol miktarda lokösit vardır yazıyor sizlerde de bu şekilde mi? ben hamile kalmak için uğraşıyorum şimdi antibiyotik te almak istemiyorum çünkü sabah aldım bi tane ve midem bulandı çıkardım.başka bi şikayetim yok ağrı falan.

20 haftaligim bende doktorum bolbol su ve cranberry meyve suyu ic dedi malesef meyvenin turkcesini bilmiyorum..

kızlar bende birde ağrı yapıyor genital bölgemde üstünde ağrı oluyor
idarardan sonra yanma oluyor bende12haftalığım

Iste yurt disinda oldugum icin urkcesini bilmiyorum canim o meyvenin meyvesuyu nu al gunde 3 bardaga yakin ic dedi.. internettede yabanci sitelerde arastirdim vucuttaki enfeksiyonlari atmaya yardimci oluyormus...

bende de vardı dr.um fitl ve monurol verdi monurol ağrıları kesti fitil de ayıptır söylemesi akıntıyı falan fazlasıyla söktü şükür ki 2 gündür iç çamaşırım kuru kalıyor çok zor vallaha bi de benimkisi tekrarlıyor geçiyor yine oluyor bekarkende vardı şimdi de var öfff aman bana enfeksiyon demeyin çok dertliyim o konu da...

arkadaşlar meraba.bn hamile kalmadan once yaşadım bu yanma olayını.ilaç ve fitil verdi ama bn kullanamadan hamile kaldım.şuan idrar çıkarken yanma yok çok utanarak soruyorum ama ilişkiye girerken ve girdikten sonra çok kotü yanıyo.napmam lazım bilmiorum.dr gitmemede var.bi yardım ederseniz sevinirim.

dr gitmen gerekio bendede vardı ilk aylarda hamilelikte kullanılabilen b grubu fitillerden verdi geçti ilişkiden sonra yanma oluodu bide travazonal vermişti

Bende de var arkadaşlar bir kutu sef antibiyotik ve purinol toz bitirdim geçmemeiş yine aynı ilaçları kullanıyorum içim içimi yiyor antibiyotik içiyorum diyesancısı ağrısı da cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…