Merhaba doktorunuz ilac yazdi mi ayni durum bende de var hamile iken ilac kullaniliyor mu ben daha yeni hamile olmus olabilirim idrarda yanma var ilacsiz gecer mi bilmiyorumMerhabalar, gebelik şüphem olduğu için doktora gidip kan verdim, hcg 1300 çıktı gebelik var görünüyor şu an. Ama lökosit 95, eritrositte 19 çıktı. Idrar kültürümün sonucu henüz çıkmadığı için doktora sonuç göstermeye gitmedim, bu sonuçlarla idrar yolu enfeksiyonu da var görünüyor ve çok yüksek degerler. Bu şekilde çok yüksek değerleri görüp bebeğine birşey olan oldu mu ? Doktor antibiyotik mi verir? Anyibiyotik organ gelişimine zarar verir mi?
Evet ilac kullandim, doktorum monurol diye tek kullanimlik bir ilac yazdi onu kullandim, özele de gittim sordum, iyi ki kullanmissin enfeksiyon daha cok zarar veriyor dediMerhaba doktorunuz ilac yazdi mi ayni durum bende de var hamile iken ilac kullaniliyor mu ben daha yeni hamile olmus olabilirim idrarda yanma var ilacsiz gecer mi bilmiyorum
Evet ilac kullandim, oktorum monurol diye tek kullanimlik bir ilac yazdi onu kullandim, özele de gittim sordum, iyi ki kullanmissin enfeksiyon daha cok zarar veriyor dedi, gebelikte genelde monurol veriyorlarmis ama bi doktora sorup öyle kullanin istersenizMerhaba doktorunuz ilac yazdi mi ayni durum bende de var hamile iken ilac kullaniliyor mu ben daha yeni hamile olmus olabilirim idrarda yanma var ilacsiz gecer mi bilmiyorum
Ya bisey sorucam kadinlar kulubu bildirimi bana gelmiyo eski telefonumda geliyodu kendim mesajlara girip oyle goruyorum direk mesaj seklinde telefona geliyodu eskiden onu nasi acabilirimEvet ilac kullandim, doktorum monurol diye tek kullanimlik bir ilac yazdi onu kullandim, özele de gittim sordum, iyi ki kullanmissin enfeksiyon daha cok zarar veriyor dedi
Bana bildirim için bir seçenek gelmişti onu tıklayıp açmıştım ama şu an bulamadımYa bisey sorucam kadinlar kulubu bildirimi bana gelmiyo eski telefonumda geliyodu kendim mesajlara girip oyle goruyorum direk mesaj seklinde telefona geliyodu eskiden onu nasi acabilirim
Yaaaa ☹ hangi şehirdesiniz acaba, böyle şeylerden genelde büyük şehirlerin haberi oluyor ilkMonurol kaldırıldı demişti eczacı bana. Hatta soralı 3 hafta olmuştur.
Evet istanbuldayım ama kaldıtılma nedenini de merak ettim.Yaaaa ☹ hangi şehirdesiniz acaba, böyle şeylerden genelde büyük şehirlerin haberi oluyor ilk
bende merak ettim ama kullandim artik, sanırım şimdi bilmesem daha iyi, sürekli onu düşünüp strese girebilirimEvet istanbuldayım ama kaldıtılma nedenini de merak ettim.
Insallah o yuzdendir diyelim o zamanReçetesiz verilen tek ilaçtı belki o yüzdendir. Reçeteli saşe muadili piyasada çok var~
Büyük ihtimalle enfeksiyondan. Ben de gebeliğimi ilk öğrendiğim zamanlar yanma filan yoktu ama karnim böbreklerim her yerim ağrıyordu, enfeksiyon baya yüksek çıkmıştıkızlar bende gebeliğmi daha yeni öğrendim 4 haftalık şuan ve böbreklerim sağ kasığımda çok ağrı oluyordu çok sık idrara çıkıyordum ama yaparken yanma filan yok bol bol su ictim kasık ağrım geçti ama böbreklerim yanlarım çok ağrıyor bugünde bu idrar yolu enfeksiyonumudur?
yaa ne yaptınız peki?Büyük ihtimalle enfeksiyondan. Ben de gebeliğimi ilk öğrendiğim zamanlar yanma filan yoktu ama karnim böbreklerim her yerim ağrıyordu, enfeksiyon baya yüksek çıkmıştı
Doktor monurol diye tek kullanımlık bir ilaç vermişti onu kullandımyaa ne yaptınız peki?
teşekkür ederim bir problem yaratmadı dimi bebekteeDoktor monurol diye tek kullanımlık bir ilaç vermişti onu kullandım
Bilmiyorum şu an 9 haftalik, olmamıştır inşallah, gebelikte hep bunu veriyorlarmış, kullandiktan sonra baska bir doktora daha sordum, iyi ki kullanmışsın enfeksiyon daha çok zarar veriyor bebeğe dedi, yine de bir doktora danışın olur mu, herkesin vücudu farklı doktor size ne der bilememteşekkür ederim bir problem yaratmadı dimi bebektee
tamam çok teşekkür ederimm :) kalp atışlarını ne zaman duydunuz acabaBilmiyorum şu an 9 haftalik, olmamıştır inşallah, gebelikte hep bunu veriyorlarmış, kullandiktan sonra baska bir doktora daha sordum, iyi ki kullanmışsın enfeksiyon daha çok zarar veriyor bebeğe dedi, yine de bir doktora danışın olur mu, herkesin vücudu farklı doktor size ne der bilemem